zaterdag 3 december 2011

Jarig.

Gisteren was mijn zus(je) Joanne jarig en heb ik dit kaartje voor haar gemaakt. Ik ben aan de slag gegaan met de sketch bij Anyone for Anya? en weer het Graphic45 'Wizard of Oz' papier gebruikt. Deze keer de groene papiertjes uitgekozen. Het afdrukje van CC Design heb ik ook op het designpapier gestempeld, zodat ik het jurkje en de laarsjes kon uitknippen en oppakken. Voor de haren en het lint heb ik het stempeltje op kraftpapier afgedrukt. Op de sketch zijn rechtsonder 3 rondjes te zien. Die heb ik vervangen door 'postzegeltjes' die ik uit het papier heb geknipt.
Het idee voor de vlaggetjes deed ik afgelopen woensdag op bij de laatste workshop van Yvonne. Zij had deze kaart bedacht en dezelfde techniek (vlaggetjes opbollen, 3D foam erachter en met de Crop-O-dile gaatjes erin maken voor touw/lint) toegepast op bovenstaande kerstkaart. Ook de vorm is net even weer wat anders. Dankjewel, Yvonne voor de tip :)
Morgen nog een kaartje met Graphic45 papier. Dan in de petrol-tinten....

Challenge;
Anyone for Anya? - Sketch

5 opmerkingen:

  1. hoi colien
    een prachtige kaart en erg leuk en mooi van dat jurkje!
    gr corry

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Colien,

    het is rustig in blogland: Sint komt misschien in verschillende huizen langs...
    Ik vind je kaart prachtig. Je zusje zal er wel blij mee geweest zijn. De kleuren zijn op de foto ook erg mooi. Je schrijft dat het groen is, ik zie ze meer als groen/blauw. En inderdaad , dat slingertje is hel erg gaaf!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Colien,
    Wow....wat leuk om te zien dat je aan de vlaggetjes weer een geheel eigen draai hebt gegeven...helemaal geweldig en het eindresultaat mag er beslist zijn...prachtige kaart!
    Ben benieuwd naar je kaartje van morgen in Petrol!
    Groetjes,
    Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. heel erg leuk gemaakt, heb een vlaggetjesstemple gekocht gisteren, hoop er snel mee aan de slag te kunnen,
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een karwei, al die losse onderdelen van de stempel uitknippen! Het geeft wel een gaaf effect zeg! Super gedaan, de kaart is heel erg leuk!

    Groetjes Sanne

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien