Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 9 november 2016

Eenzame fietser.

Gisteren was Rolf jarig en dit kaartje had ik voor hem gemaakt. Heel toepasselijk met een wielrenner erop, met Alpe d'HuZes (weer) in het vooruitzicht. Hoewel de titel van dit blogbericht misschien wat negatief of 'sneu' overkomt, is dat geenszins het geval. Rolf fietst niet graag in grote groepen, heel vaak gaat hij alleen op pad. Soms met een maatje en op zondag heel af en toe met de fietsclub. Maar liever dus in zijn uppie, lekker in eigen tempo en het hoofd leegmaken. Vandaar dit CAS-kaartje, waar hij blij mee was...
Het was even stil op mijn blog, omdat ik het druk heb met andere dingen. Daarover later meer! Gisteren viel trouwens het eerste kaartje voor mijn verjaardag al in mijn brievenbus, zo leuk tussen al die kaartjes voor Rolf!!
Challenge;
CAS(E) this Sketch! - CTS#197

11 opmerkingen:

GerJanne zei

Ben net wakker, na mijn nachtelijke uurtjes werk. Maar wat een gaaf kaartje! Perfecte uitwerking van de sketch! En ook perfect voorRolf als je weet dat hij heel graag alleen fietst. Nog gefeliciteerd met hem!
Groetjes en ik ben natuurlijk benieuwd waar je mee bezig bent geweest...
GerJanne

!neke zei

Mooie CAS kaart en mijn felicitaties !
Leuk dat je al een kaart hebt gekregen, de mijne staat in
de wachtstand !

Ellen zei

Wat een gave kaart voor jouw Rolf! Al moet ik eerlijk bekennen dat ik in eerste instantie aan Boudewijn de Groot dacht toen ik de titel van jouw blogbericht las ;-)Maar de kaart en de titel passen natuurlijk ook perfect bij Rolf. Nog gefeliciteerd trouwens! Gisteren lekker uit eten geweest om het te vieren? Pannenkoeken?

Sabine zei

Nog gefeliciteerd voor Rolf! En wat een leuke stoere kaart Liefs Sabine

Larissa zei

Gefeliciteerd nog met Rolf. Zag dat jullie het goed gevierd hadden met een etentje, gezellig.
Leuk kaartje heb je voor hem gemaakt.

Leigh Penner zei

I love this! Fabulous take on the sketch!

Marjan Küppers zei

Helemaal van toepassing op jouw Rolf en ik weet zeker dat hij het gaaf vond! Van harte met zijn verjaardag! Zag al dat het werd bekroond met een etentje :) Mijn Rob is ook een fietser, maar dan op een ligfiets vanwege een nekhernia, ook hij fietst liefst alleen.

Diny zei

Wat een toepasselijk kaartje heb je voor Rolf gemaakt Colien.....nog gefeliciteerd!
Jouw kaartje komt er bijna aan hoor!
Groetjes Diny

Margot zei

Te gek kaartje, origineel!

Petra Raams zei

nog gefeliciteerd en wat een super toepasselijk kaartje voor hem! groetjes, Petra

Nicole Parmentier zei

Proficiat met Rolf, je kaart is prachtig. 'Mijn' Alex vind het ook heerlijk om alleen te zijn alleen gaat hij dan vliegvissen. Helemaal niet zielig. Misschien moet ik een keer een 'eenzame visser' kaart voor hem maken...