Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 27 november 2016

Kerstpakketjes.

Voor mijn verjaardag kreeg ik ontzettend veel zelfgemaakte kaartjes. Zowel van familie, als van de DT-leden van 52 Weeks to Christmas en de dames die deelnamen aan mijn birthday-candy. Daarvoor nogmaals dank, ik geniet er nog steeds van! De candy leverde 2 winnaressen op: Eri en Maria. Voor beiden maakte ik een label bij hun winnende pakketje. Een kerstlabel, zoals je ziet en dat was niet voor niks. Want ondanks dat niemand wist wat er in de candy zou zitten, het was tenslotte een verrassing, ontving ik heel veel leuke reacties. Afijn.... hieronder zie je wat er in het pakketje zat:
Allemaal kerstspulletjes, vandaar de labels in stijl. Ik hoop dat Eri en Maria het leuk vonden om een kerstpakketje in hun brievenbus te ontvangen. En eigenlijk hoop ik ook dat ze het leuk vinden (hier volgt een klein verzoekje, haha) om de kaartjes die ze maken met deze materialen te linken op het 52 Weeks to Christmas blog. Daar ben ik lid van het designteam en kun je wekelijks, elke donderdag, een kerstkaartje linken... Ik ben benieuwd, dames... En natuurlijk geldt deze uitdaging voor iedereen die dit leest! ;-)

De Pubquiz was geslaagd, niet heel druk, maar wel gezellig. Vandaag ben ik met nichtje Indy een dagje naar de Efteling. Hopelijk kunnen we veel ritjes maken in de diverse achtbanen, zonder al te lange wachtrijen.... Fijne dag, allemaal!

12 opmerkingen:

Larissa zei

Wat een super mooi pakket heb je gemaakt voor de winnaressen. De tagjes zijn heel leuk, maken het feestpakket helemaal af.
Voor vandaag heel veel plezier in de efteling. Gaat Indy in alle achtbanen? Wat stoer!

Maria V zei

Hallo Colien. De envelopjes binnen gekregen, zo spannend wat er uit kwam.....wat een leuk pakket. Het labeltje is ook zo mooi. Dank je wel. En nu dus een opdrachtje ;) Ik ga kijken of het lukt om voor donderdag een kaartje te maken met jouw spulletjes. Vandaag een ander projectje, maar het is nog geen donderdag! Fijne zondag.

Marijke zei

Leuk gedaan, gefeliciteerd dames!!
Groetjes Marijke.

Marleen van der Most zei

Errug gaaf Colien!!
Lieve groetjes, Marleen

!neke zei

Leuk pakketje heb je samengesteld !!!
En de Efteling....., meestal druk ,maar misschien heb je geluk !
Veel plezier !

Eri Kumeling zei

Hallo Colien,
Je weet al dat ik je envelopje met heel leuke inhoud binnen heb gekregen! Nogmaals, dank je wel! Ik ga ook proberen of het me lukt om voor donderdag een kerstkaart te maken met spulletjes uit jou pakket.
Groetjes, Eri

Marjan Küppers zei

Die dames waren blij met je candy! Leuke labels maakte je voor ze! Hoop dat je een fijne dag gehad hebt vandaag, het weer zat mee i.i.g.

GerJanne zei

Gave labels heb je voor je winnaars gemaakt. Leuk, hè, om zoveel kaarten te krijgen. Echt genieten!
Jij ook bedankt voor de leuke kaart die ik kreeg. Ik zag hem in de blogpost van gisteren. Heel leuk!
GerJanne

Nicole Parmentier zei

Leuke labels! De winnaressen waren vast blij met dit prachtige pakket. Het was vast een heerlijk dagje in de Efteling, blijft leuk, ongeacht je leeftijd!

Diny zei

Wat heb je leuke labels gemaakt voor bij de kerstpakketjes Colien!
Gefeliciteerd aan de winnaars!
Groetjes Diny

Nancy Soetaert zei

mooie labeltjes, tof kerstpakketje!
was vast leuk in de Winterse Efteling!
groetjes
nancy

Annigide zei

Super kerstpakketjes heb je samengesteld met een mooi label. Ik hoop dat je genoten hebt in de Efteling.
lieve groetjes Angelique