vrijdag 5 november 2021

MADS en MART.

Zondag is Mads jarig en voor de jarige dit jaar een simpel slimline kaartje met zijn naam en twee ballonnen erop. Het kaartje is al op de bus, hopelijk komt het op tijd aan.
En dit kaartje maakte ik voor Mart, een leerling uit mijn mentorklas. Ik had in mijn agenda staan dat hij vandaag, 5 nov., jarig is, maar het blijkt 5 dec. te zijn. Ach, het kaartje is in ieder geval al klaar ;)

Op naar een lange werkdag met afwisselende lessen. Vanavond spullen pakken en appeltaart bakken voor het Knutsels en Kadootjes weekend. Dat start vandaag al, maar ik ga morgenochtend. Dan kan de appeltaart mee, zodat we iets lekkers hebben tijdens de 'vergadering', het bepalen van de challenge-agenda van 2022).

Challenge;

Cupcake Inspirations - #531 (second  card)



 

3 opmerkingen:

  1. Stoere kaarten voor je leerlingen, leuk! December is vaak al druk zat, dus het is wel handig, je kaartje al vast klaar. Een heel gezellig weekend toegewenst, dat wordt genieten van de appeltaart tijdens het kletselen, groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. What cute cards!! So nice that you make them for your students!! Thank you for playing with us at Cupcake Inspirations!!!

    Nora
    DT Member
    Cupcake Inspirations Challenges

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Love these beautiful cards. So perfect. Thank you for playing with us at Cupcake Inspirations! DT - Kanan

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien