dinsdag 24 januari 2023

Blauwe bessen.

 

Ik maakte een snel felicitatiekaartje met een plaatje uit een knipvel van Bella Lulu. De gnomes blijven leuk en het papier uit het Craft Sensations blok past er mooi bij qua kleur.

Al een tijd geleden maakte ik met dezelfde materialen een verjaardagskaartje voor Ellen, mijn schoonmoeder. De buitenkant is vrij simpel, zoals je ziet. Maar aan binnen kant zit de verrassing: een zigzag-strook en 2 labels in schuine pockets. Ik kreeg een soortgelijk kerstkaartje van Hermien, dat was prima inspiratie.
Ik was vergeten foto's te maken, maar Ellen heeft ze gemaakt en doorgestuurd, dus kan ik toch laten zien wat het geworden is. De zigzag-strook zit met de 2 buitenste vlakjes vast, de overige 4 'zweven'. Op één van de pockets zit ook nog een gnome geplakt, maar daarvan zie maar een klein stukje van zijn mutsje...
Vandaag (vooralsnog) een rustige dag voor de boeg. Ook wel eens prettig! Graag tot morgen, dan is het KKT-dag...

Challenge;

6 opmerkingen:

 1. Ziet er weer super leuk uit !!!
  Geniet van de rustige dag !
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart!! Een leuk model.
  Inderdaad een rustige dag. Ik lees weleens wat jij allemaal moet doen op een dag. Ongelofelijk, wat een taken in het onderwijs. Het is niet alleen lesgeven. Petje af!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke verrassing binnenin bij de 2de kaart.
  Ik vind de buitenkant ook al erg leuk, maar het zal een leuk effect geven als de ontvanger nietsvermoedend de kaart open doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Twee superleuke kaartjes Colien, vooral die verassing aan de binnenkant!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is zeker een zeer verrassend kaartje. Leuk gedaan 👍.
  Groetjes en fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je eerste kaart is leuk met die gnome! Mooie bosbessenkleur, dat papier. Je kaart voor je schoonmoeder is super. Ik kan de foto niet vergroten... ben benieuwd hoe die zigzag in het midden zit. Vast gelijmd of blijft hij een beetje zweven?

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien