zaterdag 28 januari 2023

Van harte en rouwstuk.

Bij Dutch Card Lovers hebben ze weer een leuke challenge: een kop of beker op je kaart. Een goede reden om de Creatables 'Hot Drinks' van Marianne Design weer eens door de stansmachine te halen. Ik maakte al eerder wat kerstversies, maar nu maakte ik er (samen met de cupcakes en de Van harte cirkel) vrolijke felicitatiekaartjes van. 

De gezellig gekleurde papiertjes komen uit het blok "Cellebrate Collection' van Craft Sensations. De tekstjes zijn van CraftEmotions.

Donderdag een mooi bloemstuk mogen maken (hier zie je het op de werktafel in het bloemschiklokaal) voor onze oud-directeur die is overleden, gisteren heeft onze conciërge het bezorgd. De familie was erg blij mee en ze vonden het ontroerend prachtig. Fijn dat de familie je zoiets toevertrouwd en bijzonder dat je zoiets moois mag maken. De wens was: maak iets moderns met witte bloemen, niet te groot, niet te klein....

Vandaag ga ik met Els en Daan naar Noor&Zo, daar is het Friendz festival. Er zijn allerlei demo's, maar we gaan eerst luchen bij Bij8. Vanavond heb ik bardienst in Xinix, dan treden de Bintangs op, oldschool. Graag tot morgen, dan gaat de nieuwe uitdaging van start bij Knutsels en Kadootjes. 

Challenges;
Dutch Card Lovers - Gebruik een kop of beker op je kaart.

9 opmerkingen:

 1. Je kaartjes zijn allebei heel erg leuk, met een hoog gezelligheidsgehalte. Fijn dat je meedoet met DCL,Colien!
  Wat een ontzettend mooi stuk heb je gemaakt, ik begrijp dat de familie het prachtig vindt. Veel plezier, de Bintangs... die ken ik nog wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaartjes, ze zien er heerlijk uit met de taartjes er bij.
  Prachtig bloemstuk heb je gemaakt, zo te lezen in overeenstemming met de familie, mooi als je dan zijn lievelingsbloemen (of die van de familie) zo goed kan verwerken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie kaartjes, wat een prachtig bloemstuk heb je gemaakt!! mooi dat je zoiets mag en kunt maken.
  en veel plezier vanavond.
  gr Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige verjaardagskaarten. Wat een eer dat je voor deze gelegenheid een bloemstuk mocht maken. Het is bijzonder goed geslaagd. En fijn dat de nabestaanden er blij mee waren. Want daar die je het voor. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Twee prachtige kaartjes Colien! Leuk die cupcake erbij. Het zal nog best een klusje zijn geweest om al die onderdelen te stanzen. Dankjewel voor het meedoen met de DCL challenge.
  Je rouwstuk is trouwens echt prachtig, kan me helemaal voorstellen hoe blij de familie hiermee geweest is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat zijn inderdaad weer mooie vrolijke kaartjes. Je zit helemaal in de kleuren flow hè?!
  Het bloemstuk is prachtig, ik zou hier ook héél blij van worden, alhoewel dat best gek is om te zeggen omdat het een rouwstuk is......
  Maar je kan zien dat er veel iefde in zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke en vrolijke kaarten. Leuk dat je meedoet met de DCL. Wat heb je een mooi bloemstuk gemaakt en wat een eer dat ze jou zoiets toevertrouwen. Lijkt mij best moeilijk. Hij is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kaarten Colien! Daar word je vrolijk van. Dankjewel voor het meedoen bij DCL 🌺☕️ en een heel mooi bloemstuk, knap gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super schattige kaartjes Colien, en ook een prachtig bloemstuk!
  Bedankt voor je deelname aan DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien