Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 4 juni 2018

4 Season Challenge #9 Niet vierkant of rechthoekig.

Vandaag gaat op ons 4 Season Challenge blog een nieuwe uitdaging van start. De komende maand willen we graag wat andere vormen kaartjes zien, dus niet vierkant of rechthoekig.
Voor mijn voorbeeldkaartje heb ik een mal van Dutch Doobadoo gebruikt en deze in zwart en (ietsje kleiner) in wit uitgeknipt. Het witte papier bewerkt met een stencilmal, ook van Dutch Doobadoo, en Distress oxide inkt. Daarna wat zwarte spetters en cirkels erop gestempeld (Joy! clear stamps grunge) en nog wat gedoodeld met een witte en een koperen gelpen. De Hoera-lettertjes zijn van BasicGrey en komen uit de oude doos. De Gefeliciteerd-mal is juist vrij nieuw en is van Karin Joan / Marianne Design. Tot slot nog wat glimsteentjes van de Action toegevoegd.
Doen jullie ook mee met onze challenge? Link dan je kaartje op het 4SC-blog onder het bericht van vandaag. Daar zie je ook voorbeeldkaartjes van mijn teammaatje Nelly en gastdesigner Janette.
Rolf is vannacht vertrokken voor zijn 7e grote Alpe d'HuZes avontuur. Berry en Rob zijn met hem mee om hem op locatie te ondersteunen. Donderdag is de beklimming, ik ga het vanuit hier zo veel mogelijk volgen. Natuurlijk heb ik weer wat gefröbeld, behalve de flesjes water. Wat het is, zie je woensdag.

6 opmerkingen:

 1. missie weeral geslaagd ! tof kaartje en leuke flesjes
  jij denkt toch ook aan alles... =)
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat spannend weer voor Rolf en ook voor jou! Het blijft een enorme prestatie! Je kaartje is tof, en ook je flesjes zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat dapper dat Rolf ook dit jaar weer de uitdaging met de Alpe aangaat! Dat wordt weer spannend. Voor hem, maar natuurlijk ook voor jou. De flesjes zijn supergaaf. En wat een bijzondere vorm heeft jouw kaart. Mooi geworden, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat knap van Rolf dat hij dit jaar weer de uitdaging aangaat en wat een leuke flesjes heb je gemaakt! Je kaartje is ook weer erg leuk geworden!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou zeg, heb je deze gisternacht nog zitten maken? Of ben je al zo bedreven in mixed media en zo.....Hij is echt supermooi!
  De flesjes zijn ook super. Onze neef is ook daar, gaat ook fietsen. Het is voor hem ook een stuk verwerking, omdat hij zijn vrouw (37) twee jaar geleden verloor aan kanker.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi deze speciale-vorm-kaart!! De flesjes zijn ook tof, en altijd zeer welkom tijdens het fietsen denk ik. Respect hoor voor al die mensen die het weer gaan doen dit jaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien