Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 3 juni 2018

DT-dag Knutsels en Kadootjes.

Gisteren vierden we het 5-jarig bestaan van Knutsels en Kadootjes. Als designteam waren uitgenodigd bij Monique in het hoge noorden. Ik haalde Nelly op en we gingen op weg naar 2e Exloërmond. Ingrid en Hermien kwamen vanuit Limburg en GerJanne reed vanuit Twello naar onze teamdag. 
We werden hartelijk ontvangen door Monique en we hebben eerst even nader 'live' kennis gemaakt en bijgekletst. Ook hadden allemaal leuke cadeautjes voor elkaar meegenomen. 

Omdat we allemaal passie voor knutselen hebben, had ik Passiebloemen meegenomen. Al netjes in laten pakken bij het tuincentrum, zelf nog voor elk een persoonlijk label eraan gemaakt.
Op het tweede label een toepasselijke tekst voor alle creatieve dames :) Ik wilde graag iets in de paars/lila kleurtjes van de bloem maken en vond nog wat Maja Design papiertjes die mooi matchen. Wie wat bewaard....
Na de heerlijke lunch, gemaakt door Laura, de dochter van Monique, had Monique een toffe workshop geregeld: onder leiding van Willy Duit gingen we 2 gave mixed media kaartjes maken. Heerlijk 'kliederen' en aan de slag met inkt, verf, stempels, krijtjes, stiften, etc.
Op sommige momenten waren we zo geconcentreerd bezig, dat het helemaal stil viel, haha. Het was echt superleuk, dankjewel Monique dat je dit georganiseerd hebt. 
Omdat Nelly 's avonds nog een bruiloft had, begonnen wij tweeën tegen vieren weer aan de lange rit huiswaarts. Maar het was de lange zit meer dan waard, wat een fantastische dag met leuke, lieve mensen!
Vandaag geniet ik nog heerlijk na. Terwijl Rolf zijn spullen aan het pakken is voor Alpe d'HuZes typ ik dit bericht met een grote glimlach op mijn gezicht, denk ik terug aan een geweldig leuke teamdag en ga nog eens alle cadeautjes uitpakken en goed bekijken.
Dames, bedankt dat ik bij dit leuke team mag horen!11 opmerkingen:

 1. Het was zo leuk je nou eindelijk in het echt te zien! En op zijn Drents: het viel niet tegen, hihihi....
  Blij met jou in ons team!
  EN wat een verwennerij allemaal. De passiebloem is hier een schot in de roos. We zetten hem zo in de grond, En tzt zal ik een foto maken van alle bloemen!
  De workshop was zo gaaf, mijn handen kriebelen al om zelf ook zoiets te proberen...
  Fijne, rustige zondag...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend leuk, deze teambijeenkomst met als topper nog een toffe workshop van Willy! Dat is gaaf zeg! Wat hebben jullie elkaar verwend en wat heb je leuke cadeautjes gemaakt voor je teamies! Succes voor Rolf, en vooral weer genieten daar voor hem!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit klinkt heerlijk! Ik zou net als jij ook volop genieten en nagenieten.x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat hebben jullie een toffe Dt-dag gehad!
  Zouden we met 52 Weeks ook eens moeten.organiseren!
  Geniet nog maar wat na van alles!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk gemaakt !
  het ziet er een productieve bijeenkomst uit
  fijne ZONdag nog !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om ook hier een verslag van jullie leuke DT dag te lezen. Wat een super leuk idee om een passie bloem te geven als blijk van de gemeenschappelijke hobby en wat een mooi label maakte je erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat klinkt als een heerlijk dagje! Leuke cadeautjes en een hele toffe workshop! Succes voor Rolf komende week, hopelijk hebben ze prima fietsweer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier zit jouw workshop van Willy verstopt ;-)Wat superleuk. Jullie hebben geweldige dingen bij haar gemaakt. Vind jouw passiebloemen trouwens ook geweldig, gaaf idee. Was vast een hele gezellige dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoe leuk is dan om elkaar in het echt te ontmoeten, super. Het was een mooie dag met een geweldige workshop en de leuke presentjes van iedereen niet te vergeten. De passiebloem heeft hier ook al een mooi plekje gekregen.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh heerlijk dit te lezen ik ga zo meteen mijn berichtje ook plaatsen, ik herken het wel dat je schrijft met een grote glimlach zit ik.....geweldig dat je een passie deelt en dat het een mooie klik geeft. Jouw passiebloem staat sinds zondag bij de rozenboog waar geen struik meer bij staat, dus daar kan de passiebloem nu slingeren..kei leuk idee Colien. Die workshop was echt zo gaaf!! Ik heb me de stempels al besteld, Ha Ha, kan ik aan de slag, want de rest heb ik...Leuk dat je erbij bent gekomen. Lieve groet Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien