Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 29 juni 2018

Mixed Media workshop 2.0

Op zaterdag 16 juni ben ik met Nelly naar de Mixed Media workshop 2.0 geweest in Spijkernisse. Het was een super georganiseerde en goed verzorgde dag door Doe@ding in het Atlas hotel. Maar liefst 4 workshops kliederen, zo leuk!

We begonnen met een workshop bij Kyra. Lekker spelen met Distress oxides, stempels, collage papier en gave bloemstempels van Marlene.


Daarna mochten we aan de slag met de gelliplate, alcoholinktjes en stempels. Wat een gaaf en steeds weer verrassend effect gaf dat!
Drie grote vellen gemaakt, waarvan ik er eentje heb versneden en wat cadeauverpakkingen mee heb gemaakt. Die zie je later in een ander blogbericht.
Toen was er eerst tijd voor lunch, zijn ze niet grappig die kleine broodjes?! En ze waren nog lekker ook!.... En het ging prima tussen de knutselspulletjes :) 


Vervolgens sloten we bij Alice aan om met Pan Pastel  en ricepaper te werken. Daar maakte ik dit blad. Grappig dat je gewoon met wit papier start en dat het dan zo eindigt...

En tot slot hebben we nog een omslag gemaakt bij Miranda van den Bosch. Dat laat ik nog wel zien, want die is nog niet af. En ook de boekenleggers die ik heb gemaakt, zal ik nog showen. En ook wat ik daarna thuis nog heb gefröbeld, zo geweldig om zelf te proberen....
Het was een heel leuke dag, we hebben genoten van de verschillende workshops, de lekkere cake en heerlijke lunch: een top-uitje! Op naar 19 januari 2019, dan is 3.0 gepland :)
Vandaag nog een dagje pubers entertainen: 2 x een workshop bloemschikken verzorgen. En vanavond hier een feestje. Tussen alle bedrijven door al wat voorbereidingen getroffen, straks ná school = werk nog de puntjes op de i. Behalve dat we samen 100 zijn, is het ook nog onze 29e trouwdag, genoeg te vieren!...

10 opmerkingen:

 1. dat jullie genoten hebben kan ik me goed voorstellen, wel jammer dat je moet wachten tot Jan. 2019 voor deel 3.Klinkt nog zo ver weg.
  Samen 100 Gefeliciteerd , wens jullie een hele gezellige avond toe, en ook nog 29 jaar getrouwd, en dat op 29 juni drie dingen in één . maak er een bijzondere dag van
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Keuk om op de 29stz jullie 29ste trouwverjaardag én jullie samen 100 te vieren!
  Veel plezier vanavond!
  Die MM-workshop ziet er echt super uit. Ik heb me deze week ook ingeschreven voor de derde. Zien wz mekaar dan ook eens, tof!
  Fijne dag en vooral een leuk feestje vanavond!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tsjonge wat gaaf allemaal! Kan me indenken dat jullie genoten hebben en dat het superleuk is om er thuis mee verder te experimenteren! Het ziet er allemaal veel belovend uit ;-)
  En een feestje! Gefeliciteerd !! Jij moet nog even wachten, tot je 50e, maar het zou ook wel gek zijn als je op dezelfde dag jarig en even oud zou zijn.. En natuurlijk proficiat met jullie trouwdag! Maak er een mooi feest van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie resultaten van de workshop Colien, ik ben heb van de week een poging gedaan met mijn nieuwe stempels maar ik heb de flow nog niet gevonden...
  Heerlijk weer voor een feestje ik hoop dat jullie genoten hebben
  Bedankt voor je leuk kaartje.

  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie creaties heb je gemaakt op de workshop
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je zei het al, "into de inktjes"! En hoe, erg mooie resultaten, gaaf Colien!
  Van harte met jullie dubbele verjaardagen en trouwdag! Goed weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een hoop om te vieren zeg, gefeliciteerd met alles!
  Wat een gave workshop, heerlijk aan de slag met verf en inkten! Hou ervan!
  Fijn weekend! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat ziet er super uit, je workshopresultaten. Leuk je verslag te kunnen lezen. Organiseren kunnen ze inderdaad bij Doe@Ding!
  Fijn weekend!
  Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat was vast een geslaagde dag. Ik ben bij de eerste geweest. Was ook erg leuk toen.
  Leuke dingen heb je gemaakt, ben ook benieuwd naar de rest.
  & nog gefeliciteerd met jullie trouwdag en de samen 100. Hopelijk hebben jullie een gezellig feest gehad. Het weer was prachtig!
  Fijn weekend nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke workshop en prachtige resultaten. Nog van harte gefeliciteerd jullie beide. Mooie leeftijd !

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien