woensdag 8 januari 2020

Happy Birthday, Lieke

Morgen is Lieke jarig en zij is dol handgemaakte kaartjes en andere knutsels. Ik kwam dit kaartje nog tegen in mijn kaartenbak en deze is op de bus gegaan voor de jarige. Ik heb het vorig jaar gemaakt tijdens ons DT-weekend bij 52 Weeks to Christmas. Ingrid verzorgde toen een toffe workshop met dit kaartje als resultaat.
Zo meteen de kerstboom en de lichtjes in het trapgat opruimen. De rest van de kerstversiering had ik afgelopen zondag al naar zolder gebracht en Rolf had maandag de lichtjes buiten al in de garage opgeborgen. Even wennen weer toen ik thuis kwam uit mijn werk. Alhoewel, 's avonds gaat het wel, dan gaan er binnen kaarsen aan, maar ik vind het 's morgens zo lang donker, zelfs al moet ik gaan werken zijn de lichtjes wel fijn....
Vanmiddag is de eerste kinderfilm van 2020, waar ik weer vrijwilliger ben. Normaal de eerste woensdag van de maand, maar dat was Nieuwjaarsdag, dus daarom een weekje later. We draaien 'Missing Link', ik ken de film niet, ben wel nieuwsgierig.

7 opmerkingen:

  1. Wat een mooi verjaardagskaartje. Leuk dat je de achtergrond ook gestempeld hebt. Mijn kerst versiering (behalve de kaarten!) ligt ook al weer op zolder. Ik vond het zo kaal dat ik gisteren de halve Intratuin heb leeg gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaart voor Lieke! Ik moet ook altijd zo wennen als de lichtjes weg zijn. Heb ze buiten nog maar even laten hangen...
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kaart voor Lieke! ja, kaal is het weer als je de kerstspullen wegbergt. Ik heb al jaren bijna niks meer omdat wij altijd weg zijn. Maar als we wel thuis zouden blijven dan komt er toch weer wel wat ooit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kaart hoor! Hier ook alles opgeruimd en ja, das best kaal. Maar ook hier gaan 's avonds de kaarsjes aan en at is dan wel weer heel knus.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige kaartje! Mooi kleurtje.
    Ik vind het ook altijd wennen als de lichtjes weg zijn. Een paar takken met lichtjes heb ik standaard in de vensterbank staan, vind ik te leuk...
    En hoe was de film??

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat zei ik ook vanmorgen tegen mijn kinderen..... Wat is het nog lang donker 's morgens, bah!!
    In de avond niet erg, dan vind ik het wel gezellig, maar in het donker weg moeten 's morgens, bah.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, hihi, ik zeg niks over je kaart..... was zo bezig met die sombere opstart van de dagen.
      Mooie kaart, de kleuren vind ik echt prachtig.
      Altijd handig om op voorraad te hebben, zeker voor iemand die dol is op zelfgemaakte kaarten

      Verwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien