zaterdag 25 december 2021

It's the most wonderful time....

Op deze 1e Kerstdag laat ik het kaartje zien dat ik maakte voor mijn collega Reinilde. Zoals sommige van jullie wel weten, is ze, naast docent Food op onze school, ook meesterbrouwer. Voor haar dus een toepasselijke kaart en een bijpassend (zelfgeprint) tekstje. 

Het was erg leuk om met zoveel collega's te bakken gisterenochtend. De kerststol is erg goed gelukt, al zeg ik het zelf, en smaakt ook prima. Ik heb zelf(s) 2 plakjes op gisteravond/vannacht. Het was een uitdaging en best tijdrovend, maar een toffe ervaring! Ik maakte de stol niet online thuis, maar op school in het food-lokaal. Telkens als het deeg moest rijzen, kon ik in 'mijn' aangrenzende bloemlokaal opruimen. Bovendien was het erg gezellig om met 4 collega's het jaar zo af te sluiten .Fijne Kerst, allemaal! 

Challenges;
De Egel - Sketch

4 opmerkingen:

  1. Je kaart is ontzettend leuk! EN natuurlijk helemaal omdat je de sketch van de Egel hebt gebruikt. Dank je wel voor het meedoen.
    Je kerststol ziet er erg profi uit! Handig om het op school te doen en zeker zo gezellig...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, leuk die tekst op je kaartje. Mooi gemaakt.
    En je stol ziet er lekker uit. Leuk om die op school te maken.
    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke frisse kaart. Ik zie nu dat je hetzelfde designpapier heb gebruikt als ik vandaag postte. Ik weet niet waar da papier vandaan kwam, het was ene soort kaart. Dank je wel voor jou bijdrage aan de sketch challenge van de Egel. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien