zaterdag 26 november 2022

Colien daagt Sarah uit #16.

Vandaag is er weer een uitdaging tussen Sarah en mij. Ergens in het voorjaar stuurde ik Sarah wat verschillende pakketjes toe en bedacht daar wat challenges bij, we zijn toe aan nummer 16. Dit keer ging het om vrolijke papiertjes van Craft Sensations en uitdruk-plaatjes uit een blokje van Studio Light. De opdrdacht was: maak een kaartje volgens de sketch uit pakket #16 en daarop moet minimaal 1 plaatje van Studio Light te zien zijn. Dit was het pakketje:

De sketch die ik toen mailde is de lopende challenge op het 4 Season blog, maar dat wist Sarah toen nog niet. Nu kan zij haar kaartje inzenden. Dit is de sketch:
En ik maakte nog een tweede kaartje, gewoon omdat het kan ;) Heb ik meteen een leuk bedank-kaartje klaar voor een collega die me afgelopen week heeft geholpen.
Natuurlijk ga ik zo een kijkje nemen op Sarah haar blog om te zien hoe zij deze uitdaging heeft uitgevoerd. Ik ben benieuwd!

Vandaag is de teamdag van 52 Weeks to Christmas. We gaan elkaar ontmoeten in Schiedam, Bep heeft daar een zaaltje geregeld voor de DT leden. Een aantal zijn helaas verhinderd en ook ik ga maar een uurtje. Ik wil namelijk op tijd thuis zijn, want ik ga ervanuit dat Suus vanmiddag naar huis mag! Vandaag is ook het verjaardagsfeestje van neefje Mels en vanavond heb ik bardienst in Xinix bij een optreden van Jan Akkerman. Drukke dag voor de boeg....


4 opmerkingen:

 1. Wat een gevulde dag voor jou!
  Bij jou ook twee kaartjes. Het is mooi papier en ook op jouw kaartjes zijn de kleurtjes en plaatjes mooi verdeeld. Vandaag brengen wij een beetje de lente weer in huis.
  Nu nog de laatste uitdaging van 2022 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee hele leuke kaartje Colien.
  Succes met alles wat je vandaag gaat doen!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb even berichtjes terug gelezen op je blog.
  Wat is het ontzettend spannend met Suus, ik hoop met héél mijn hart dat jullie haar vandaag weer mee naar huis mogen nemen.
  Ook alle gemiste kaartjes gezien en je bedankje via je blog!!
  Ik hoef geen persoonlijk bedank berichtje hoor, zo kan het prima.
  Heel veel succes met Suus en als ze thuis is maar extra lang knuffelen met haar🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He Colien, lang niet gezien hihi. Wat heb je Sarah een mooi pakket gestuurd en je hebt er hele fleurige kaarten mee gemaakt. Heel anders toch weer dan die van Sarah. Leuk om te zien.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien