maandag 6 maart 2023

Mixed Media op het 4 Season blog.


Vandaag gaat de maart-challenge van start op het 4 Season blog. Deze maand zien we graag mixed media. Dat mag in vorm van kaartjes, maar ook Art Journal-pagina's of andere creaties.

Dus haal je inktjes, stempels, pasta's, stencils, etc. maar voor de dag en ga lekker aan het kliederen. Dat deden Nelly, Daan en ik een tijdje geleden ook en toen ontstonden hele mooie achtergrondjes en ook kwamen er wat kaartjes af. Ik ging aan de slag met een verjaardagskaartje met daarop de vlinders van Marianne Design.

Daarna nog een condoleance-kaartje gemaakt voor Marianne, omdat haar vriend Mattie plotseling kwam te overlijden. Ineens was hij er niet meer, een ernstige hersenbloeding stopte zijn leven. Schrikken als je iemand kent die gezellig en geïnteresseerd is, altijd in voor een praatje en er dan opeens niet meer is. Ook in 1968 geboren, het geeft je te denken.... Het kaartje bevat veel van zijn favorieten: werkzaam in/liefde voor de festival- en muziek business, grote fan van Napalm Death en zijn affectie voor Nijntje. Hopelijk biedt het kaartje Marianne wat troost.

Meedoen met de challenge kan t/m einde van de maand: vrijdag 31 maart. Op het 4 Season blog zie je nog meer inspirerende voorbeelden van onze gastdesigner en mijn DT maatjes Nelly en Daan. Op naar een nieuwe (werk)week. Ik maak vandaag meteen een lange dag, want na de lessen is er de eerste van de 2 EHBO-herhalingen. 



6 opmerkingen:

  1. wauw, dat is helemaal anders dan we gewoon zijn van je ! helemaal leuk zijn je kaartjes geworden, lekker felle kleurtjes zo
    grtjs,martina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh, lastige challenge.....
    Maar wat maakte hij 2 mooie voorbeelden.
    De 2de, wat een ontzettende nare gebeurtenis en wat mooi dat je voor zo'n verdrietige gelegenheid een kleurrijk, passend kaartje hebt gemaakt.
    Zo te lezen past deze kaart perfect bij deze man (en dus voor zijn vriendin)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke challenge en wat een mooie kaarten maakte je! Die voor Marianne is wel heel persoonlijk. Prachtig hoe je alles verwerkt hebt in de kaart. Het is zo vreselijk als iemand zo weggerukt wordt op veel te jonge leeftijd. En zeker als het iemand is die net zo oud is. Daar worden we steeds vaker mee geconfronteerd, hoe ouder we worden...des te belangrijker om niet uit te stellen wat je graag wilt doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een gaaf eindresultaat Colien,ik had alleen het gespetter en het stempelen gezien op onze freubeldate. Mooi en gepast kaartje voor Marianne ook. Heel bizar dat we hem een paar weken geleden nog spraken ..op 'n festival in't Groningse. Daar kwamen wij hem sowieso elk jaar tegen. Het zal Marianne zeker troost geven. Grtz Daan

    BeantwoordenVerwijderen
  5. das echt leuk gedaan, zeker die voor Marianne,
    Da geklieder is echter niet aan mij besteed
    Claudia

    Je kan mij nu ook vinden op You tube: https://www.youtube.com/channel/UCnlT4Rs1DfAZU_GLcM7Kx1g
    https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
    http://creativesketchygirls.blogspot.be
    http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
    https://girlzcreativecrafts.blogspot.com
    https://girlzcreativechristmaschallenge.blogspot.com/
    https://girlzmakesguyzcards.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hier word ik even stil van. Marianne gaat veel steun hebben aan de kaart, mooi hoe je alles erop verwerkte.
    Geniet van elke dag, want we weten nooit hoelang we nog hebben. Groetjes 😘

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien