maandag 20 maart 2023

Reminder Mixed Media op het 4 Season blog.

Nog t/m vrijdag 31 maart kun je meedoen met onze Mixed Media challenge op het 4 Season blog. We zien al heel leuke creaties onder de inzendingen, maar aangezien je nog genoeg tijd hebt om mee te doen, zou ik zeggen: pak je inktjes, stempels, pasta's, etc. er maar bij en laat zien wat jij ervan maakt. 

Ik maakte een slimline kaart met vlinders (stempel) van Rubber Dance, een 'bloemfiguur' en Grunge figuurtjes van Studio Light en een tekstje van Create a Smile.
De achtergrond maakte ik met witte structuurpasta en een stencil van Dutch Doobadoo op zwart cardstock. Weer eens wat anders....

De vlinders en bloem zijn gestempeld op een papiertje waar ik vooraf met verf gespetterd had. Ook het labeltje bovenaan en het kronkeltje links gestanst uit dat papier. Op het 4 Season blog zie je weer leuke, inspirerende voorbeeldjes van mijn DT-maatjes Nelly en Daan.

Het drukke weekend zit er weer op. Afgelopen vrijdag organiseerden Rolf en ik de pubquiz tbv Alpe d'HuZes en het was een geslaagde avond met een opbrengst van ruim €600,- voor het goede doel. Zaterdagavond gezellig met Daan (en haar Co) naar een bandoptreden geweest en gisteren ook genoten van een live band in de kroeg. Vandaag deel 2 van onze EHBO-herhaling, dus weer een latertje op school = werk.  

 Challenge;

Kaarten Inspiratie Challenge - Slimline met vlinders

8 opmerkingen:

 1. Een echt mixed media kaartje! Heel tof !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie kaart heb je gemaakt. met die zwarte achtergrond vallen de kleuren extra op
  grtjs,martina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige kaart heb je gemaakt, bedankt voor je deelname bij KIC
  groetjes Elly DT

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat knap gemaakt.
  Dat zwarte, héél erg mooi vind ik dat in combinatie met (vooral) die mooie kleur blauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooi. Ik vind het idee om te stempelen op dat met verf gespetterde papier ook leuk. Ik heb nog een en ander liggen dus ging er een lampje branden. 😀.
  En wat een mooie opbrengst bij de pub quiz , geweldig.
  Fijne dag nog en liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg leuk gemaakt.
  Dankjewel voor het meedoen bij KIC.
  Groetjes Nicolette DT

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig voorbeeld weer! En wat een succes was de pubquiz. Hardstikke goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al van meneer Pedro hadden gekregen en ik besloot om onder hun aanbevelingen een aanvraag in te dienen. Slechts 5 dagen later bevestigde ik mijn lening op mijn bankrekening, een totaalbedrag van $ 850.000,00 waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte leningverstrekker nodig heeft om via hun e-mail een aanvraag in te dienen: pedroloanss@gmail.com. Ik ben nu blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om vroeg.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien