zondag 26 maart 2023

NIEUW!! bij Knutsels & Kadootjes.

 

Vandaag gaat de nieuwe challenge van start bij bij Knutsels en Kadootjes . De komende 4 weken dagen we je uit om een "NIEUW"-kaartje te maken. Dus nieuw leven, nieuwe baan, nieuw huis of.... in dit geval: een nieuw avontuur voor Brigitte en Eric. Zij zijn sinds kort trotste bezitters van een flinke moestuin en zijn er zeer actief om er een ecologisch, biologisch project van te maken. We kunnen ze volgen via Eko's (Eric Kosterman/ecologisch) moestuin Facebook pagina, mooi om te zien hoe alles zich ontwikkelt. Toen ik afgelopen week de nieuwe malletjes (bloempothuis byMarleen en Eline's lieveheerstbeestjes) van Marianne Design binnenkreeg, wist ik meteen een bestemming :)

Doen jullie mee met deze leuke challenge? Dat kan t/m vrijdag 21 april en de winnaar mag iets leuks uitkiezen op onze prijzenpagina.

Afgelopen week 3 avonden een uurtje gecollecteerd en gisteren een gezellige bardienst gedraaid. Voldoende vrijwilligerswerk verricht zou je denken, maar toch ga ik vandaag her en der groen en takken snoeien voor de workshop tbv Alpe d'HuZes. Hopelijk is het een beetje droog en waai ik niet weg....

5 opmerkingen:

 1. Wat een supermooie en vrolijke kaart.
  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om voor deze gelegenheid een kaartje te maken.
  Het is een leuke, met die hard werkende lieveheersbeestjes.
  Wat een spannend avontuur om aan zoiets te beginnen.
  Succes met snoei werk, hier valt het mee qua wind, ik hoop bij jullie ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn die lieveheersbeestjes leuk! Een hele leuke kaart Colien. Mooie inspiratie-kaart.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al van meneer Pedro hadden gekregen en ik besloot om onder hun aanbevelingen een aanvraag in te dienen. Slechts 5 dagen later bevestigde ik mijn lening op mijn bankrekening, een totaalbedrag van $ 850.000,00 waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte leningverstrekker nodig heeft om via hun e-mail een aanvraag in te dienen: pedroloanss@gmail.com. Ik ben nu blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om vroeg.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien