maandag 17 april 2023

Reminder label(kaartje)s op het 4 Season blog.

Nog t/m vrijdag 28 april kun je meedoen met onze label(kaartje)s challenge op het 4 Season blog. Er zijn al heel mooie creaties onder de inzendingen, leuk om de verschillende toepassingen van labels te zien.

De labelkaart die ik als reminder laat zien, heb ik gemaakt voor mijn zus(je) Willy. Zij was afgelopen vrijdag jarig en ze is, net als ik, een echte theeleut. De theepot en mok-malletjes had ik net nieuw en kwamen nu mooi van pas. 

Op het 4 Season blog zie je nog meer inspirerende voorbeelden van onze gastdesigner Daphne en mijn DT maatjes Daan en Nelly.  

Gisteren was het grijs en zelfs ('s ochtends) druilerig weer, dus zijn we de kroeg maar ingedoken. Daar speelde een toffe akoestische band: Koelcell. Het was een leuke zondagmiddagbesteding. En nu weer op naar een nieuwe (werk)week. Vandaag weer een verrassing qua lessen, aangezien klas 3 (voor de 2e week) op stage is. Misschien mag ik weer invallen bij wiskunde, altijd (niet, haha) leuk...

3 opmerkingen:

  1. een heel leuk en gezellig kaartje heb je gemaakt
    grtjs,martina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gave stansen!!
    Die heb je goed gekocht, ga je geen spijt van krijgen.
    Succes vandaag, leuk wiskunde!!šŸ„¶šŸ™ˆšŸ˜µ‍šŸ’«

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hele leuke kaart voor de jarige theeleut
    Gelijk had je was perfect weer om lekker ergens binnen te hangen.
    Succes met de WISKUNDE (krijg de rillingen ervan wat een vreselijk vak vond ik dat). bakte er ook niks van hoe vaak ik voor het bord gehaald werd door mijn (overigens hele lieve) wiskunde leraar.
    Hij heeft het ook opgegeven...was niks met me te beginnen.
    Liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien