zondag 2 april 2023

Workshop tbv Alpe d'HuZes

 
Gisteren was de workshop Paasbloemwerk maken tbv Alpe d'HuZes. Er deden 31 (jong) volwassenen en 4 kinderen mee, dus dat kostte de afgelopen week de nodige voorbereidingen. Gelukkig kreeg ik vrijdagavond hulp van Rolf en Anne-Marie bij het klaarzetten van de zaal. Daarna maakte ik nog een voorbeeldstuk op schaal en eentje op een decoring, waardoor ik uiteindelijk toch pas om 21.30 uur thuiswas. Maar het was de moeite waard! 
Voor de 5 sponsoren fröbelde ik een bedankje: ik vulde kraft kartonnen doosjes met paaseitjes en maakte er een label aan. Ik had voor de hoofdsponsor (die een grote hoeveelheid bloemen en groen had geleverd) iets anders gemaakt, maar dat had ik al afgegeven en vergeten op de foto te zetten. Ook van deze doosjes had ik er nog maar 2 en zie je hier op de autostoel, haha.
En wat ben ik blij dat we kosteloos gebruik mogen maken van 't dorpshuis in Veen. Een prachtige ruimte, waar genoeg ruimte is voor zoveel deelnemers.
Ook nog wat foto's van enkele van de resultaten van de workhshop:
En ook deze decoringen zijn zeer geslaagd. Zo leuk dat iedereen naar eigen smaak en idee iets maakt. Ik houd er niet zo van dat iedereen hetzelfde stuk naar huis gaat en dat zijn de deelnemers met me eens. Ook al vinden sommige het bij de start wat spannend (ik ben niet creatief/oei, ik weet niet of ik het wel kan/ ik maak het voorbeeld gewoon na), uiteindelijk volgt iedereen zijn/haar eigen plan en gaat iedereen blij en trots op het resultaat naar huis.
Vandaag rustig aan, even bijkomen. Rolf is een dagje naar de Veluwe met zijn broer om een een grote ronde te fietsen. Over 2 maanden is de Alpe d'HuZes en moet hij knallen op de berg.... 

De Paaworkshop-spulletjes staan weer op zolder achter het schot en de was draait, maar verder geen grote plannen. Wel ga ik aan de slag met de april-challenge die morgen op het 4 Season blog van start gaat.....6 opmerkingen:

 1. Hey Colien, wat hebben jullie weer een prachtige namiddag georganiseerd. En inderdaad het is zo leuk al die verschillende vormen en uitvoeringen. Ik wens je een rustige zondag. Ik knutselde gisteren met 6 tassen thee en een grote doos zakdoeken. Ik maakte een kaartje voor 52 WTC. Ik voelde me een beetje verplicht om mee te doen met JOU hohoho opdracht. 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige werkstukken, ze zien er stuk voor stuk heel mooi uit.
  Wat fijn dat je zoveel medewerking/sponsoring krijgt voor dit mooie initiatief.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier mogen jij en alle deelnemers trots op zijn Colien, wat een gave paasdecoraties zijn er gemaakt: jammer dat het zo ver weg is!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. geweldig, en die bloemstukken ,knap hoor. Daar heb ik geen geduld voor
  Claudia

  Je kan mij nu ook vinden op You tube: https://www.youtube.com/channel/UCnlT4Rs1DfAZU_GLcM7Kx1g
  https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
  http://creativesketchygirls.blogspot.be
  http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
  https://girlzcreativecrafts.blogspot.com
  https://girlzcreativechristmaschallenge.blogspot.com/
  https://girlzmakesguyzcards.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is juist het leukst, als iedereen zijn eigen idee maakt!
  Heel leuk om te zien, al die verschillende creaties.
  Ik hou zelf altijd van een "rommelig" stuk, robuust denk ik dat het beste woord ervoor is.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien