Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 11 juli 2018

Afscheid collega's...

Vorige week vrijdag was niet zo'n leuke laatste schooldag als voorgaande jaren. Natuurlijk was het 's morgens wel gezellig met mijn klasje, maar daarna kwam het bittere gedeelte. Zoals jullie misschien al weten, gingen we o.a. afscheid nemen van Ellen. Zij was één van de 4 collega's die 'boventallig' was... Echt zo naar! Voor haar heb ik zo veel mogelijk zonneschijn tevoorschijn getoverd en dat verwerkt op een lekkere Tony's. Ook op het bijbehorende kaartje heb ik zonnig geel gebruikt. 
Met deze chocoladewikkel doe ik graag mee met de uitdaging 'Ombre' bij Crazy 4 challenges. Behalve veel 'sunshine' wens ik Ellen alle goeds op haar nieuwe school!
En dan deze Tony's voor Wendy, collega dierverzorging. Ook zij was één van de vier  docenten die aangewezen werd door de directie om elders geplaatst te worden. Echter... op die school zou ze veel minder haar vak uit mogen voeren en veel andere taken krijgen Dat zat haar niet lekker en daarom zocht ze zelf een school en... ze is aangenomen! Hartstikke stoer! 
Zowel op de reep als op bijbehorend envelopje wat vrolijke stickers van de Hema. Er moesten tenslotte wel dieren aan te pas komen ;)
De sketch is van Sunday Stamps:

Ook Annet, docent Engels, was de pineut. Op haar eigen afscheidskaartje had ze een mooie, toepasselijke tekst: It started with a simple hello, but it ended with a complicated goodbye....
Daarom voor haar een Engelse tekst op haar wikkel: When life hands you lemons, crab tequila & salt. Oftewel: maak er iets moois van! En die tequila die kent ze, want ze heeft, naast nog veel meer in verre oorden, ook in Mexico gewoond...
Tot slot namen we afscheid van mijn 'twinbrother' Jon. Nee, niet echt mijn tweelingbroer, maar we zijn wel exact op dezelfde dag geboren. We waren stiekem al wat plannetjes aan het maken voor onze gezamenlijke verjaardag straks in november. Helaas vieren we dat nu op verschillende scholen. Jon is een echte bourgondiër en houdt van koken en bakken. Dat liet hij ons graag merken op zijn reünie (hij wilde het absoluut geen afscheidsfeestje noemen!) afgelopen zaterdag. Daarom voor hem een toepasselijk cadeau.
En dan waren er nog een aantal collega's die afscheid namen, omdat ze zelf een andere baan hadden gezocht of omdat ze met pensioen gaan. Wat ik voor hen maakte, laat ik nog zien. 


13 opmerkingen:

Daphne zei

Bah zeg, wat een zware dag, al dat afscheid nemen, niks aan!!
Ik vind je creaties stuk voor stuk erg leuk! Ik denk dat ik die met die toekan het leukst vind, maar ook de zonnige kaart.
Het is wel een gezellig bericht geworden, met al die kleur, en.....elk afscheid is het begin van iets nieuws!!

Sarah zei

Wat een mooie creaties! Veel dierbare collega' s lees ik, dat was geen gemakkelijke dag. Wil dat dan zeggen dat jullie volgend jaar veel extra uren moeten doen? Of hoe vullen ze die gaten?

Cinderella zei

Hoi Colien ,

Das idd nooit zo leuk maar het hoort wel bij het leven en jij hebt het met al die leuke zelfgemaakte kadootjes en creaties wat leuker gemaakt .
Liefs en Creatiefs
Cinderella
XX

Jantine zei

Hè, wat rot om afscheid te moeten nemen van fijne collega's, omdat ze boventallig zijn :-( je maakte wel heel mooie creaties voor ze, dat wordt zeker gewaardeerd.
Groetjes
Jantine

Heather zei

Super cute! I LOVE treat packaging, and I love seeing our sketch done up in toucans and lemonade, lol. So adorable! Thanks so much for playing at Sunday Stamps!

Nancy Soetaert zei

tof dat je voor iedereen zo'n persoonlijk afscheidskaart/-geschenk maakte!
helemaal niet leuk als er plots echt collega's moeten afvloeien, helemaal anders dan een afscheid owv pensioen of zo.
groetjes
nancy

GerJanne zei

Ach wat heb je dat mooi en persoonlijk gemaakt voor iedereen. Inderdaad helemaal niet leuk zo'n laatste dag. Meestal is dat en vrolijke dag, iedereen zin in de vakantie, blij met veel geslaagden etc. Maar jouw cadeautjes hebben het leed vast enigszins verzacht.
Voor iedereen iets wat bij hem of haar past. Ik hoop dat ze alle 4 erg verwend zijn.
Groetjes,
GerJanne

Petra Raams zei

Zulke cadeaus wil je liever niet maken. Maar als het dan echt niet anders kan, dan maar iets super leuks er van maken. Dat is je zeker gelukt!

Hobby Hoogland zei


wat een leuke creatie's heb je voor je collega's gemaakt , de aanleiding niet zo leuk maar ik geloof dat ze dit toch wel waarderen.
Eigenlijk wel heel veel collega's waar je afscheid van moest nemen, en dat bij zoveel leraren tekort, is dat bij jullie niet het geval.
Groetjes Marjan.

Lisa zei

Such a fun way to use the sketch, love the bright colors and the toucans!

Thanks for playing along with us at Sunday Stamps!

Ellen zei

Ahhhhh ja Colien, mijn zonnige reep! Wat ben ik daar blij mee! Zulke lieve gebaren helpen zeker om de pijn te verzachten. Ook je creaties voor Wendy, Annet en Jon zijn hartstikke leuk. Wat zal ik je missen als collega, maar gelukkig komen we elkaar in blogland nog heel vaak tegen. Geen vaarwel dus, maar gewoon tot ziens. Dat klinkt echt veel prettiger ;-) Nogmaals dankjewel, dankjewel voor alles xxx

Monika Reeck zei

this birdies are so cuuutee
and love the bright colors of them
great using my sketch this time at Sunday Stamps
Many thanks for playing along with us this time at Sunday Stamps
see you again maybe tomorrow
Hugs
Monika

Anoniem zei

Wat een leuke doosjes!!