Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 6 juli 2018

Doing what we love.

De zomervakantie is officieel begonnen. Vanmorgen heb ik de rapporten en diploma's voor EHBO en AED/reanimatie uitgereikt aan mijn mentorleerlingen en daarna alle 1e en 2e klassers uitgezwaaid. Mijn klasje waaiert aardig uit: naar verschillende klassen en andere scholen. Maar ik ben wel trots op ze, want ze zijn in principe allemaal over. Daarom had ik toepasselijke mapjes om al hun spulletjes in mee te geven: Life is a party!
En voor nu: Doing what we love! Het is even niks moeten, lekker op eigen tijd. Al heb ik maandag wel om 9.00 uur op school = werk afgesproken met mijn collega om het introductieprogramma te gaan voorbereiden ;) Maar nu eerst weekend!
Challenge;
Sketch Saturday- Past sketch:#365

7 opmerkingen:

Ellen zei

Natuurlijk ben je trots als mentor als al je kinderen over zijn. Je hebt echt feestelijke mapjes voor ze gemaakt, leuk. Geniet van de vakantie. Ik kan beter zeggen, geniet van het weekend, want maandag ga je weer gewoon naar school, hihi.

Jantine zei

Je maakt er wel werk van! Wat leuk, die feestelijke mapjes!
En wat goed dat ze allemaal over zijn!
Geniet van je weekend.
Groetjes,
Jantine

Sarah zei

Je zonnige kaarten zijn kei leuk.
Wat heb je nog knap gewerkt de laatste dagen en mooie dingen geef je mee. We zijn op weg naar huis in de trein. Mijn gsm was plat maar we vonden een zitplaats met stopcontact en nu luisteren we met zijn tweetjes op de radio naar de voetbal. Spannend al 1-0. Wel met soms veel storing, maar zo gezellig!x

Hermien zei

Super mooie mapjes Colien, geniet van je vakantie

Groetjes Hermien

!neke zei

Wat leuk die mapjes voor je ll. !
Geniet van het weekend en daarna de vakantie !!!!

groeten Ineke

GerJanne zei

Wat een leuke mapjes!! Zo tof dat je dat doet voor je leerlingen. En de kaart is ook gaaf met die quote zo als blikvanger. Lekker gevoel, hè vakantie? Geniet ervan.

Marjan Küppers zei

Superleuk die mapjes! Wat ben je toch een leuke juf, dat je dat naast je baan nog tijd voor vindt!
Heerlijk, bij jou is het nu even in de relax stand. Geniet er maar van, in het onderwijs ben je er meestal wel erg aan toe.
Hier nog een weekje ... en dan ...
Goed weekend!