Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 25 juli 2018

Kleurenkaartenteam: Oranje met grasgroen.

Ook op deze laatste woensdag van de maand doe ik weer mee met het kleurenkaartenteam van Martina. Dit keer wat later op de dag, simpelweg omdat ik er niet aan gedacht had. We zijn op vakantie en ik ben weinig in blogland te vinden. Vanochtend hebben we al heerlijk gewandeld en toen Rolf vanmiddag naar de Tour de France ging kijken (en ik kijk dan met een half oog mee), zag ik op Instagram wat kleurenkaartjes...,oeps. 
Ik heb één bakje met wat spulletjes bij me, dus ben toch even aan de slag gegaan. Het terras van ons vakantiehuisje is in de volle zon, dus geen straf om even binnen te zijn. En dan heb ik niet voor niks de mooie, nieuwe Rainbow stempels meegenomen :)
Deze keer mocht Chantal de kleurtjes bepalen en dat zijn 2 vrolijke: Oranje met grasgroen. Met rode en gele acrylverf creëerde ik de kleur oranje, het groen kwam zo uit de tube.Ik maakte meteen maar 2 kaartjes, omdat ik een A4-tje als ondergrond had 'gekliederd' en dat in stukjes heb gesneden.
Ik heb een ondergrond gemaakt met groene en oranje acrylverf en met verschillende stencils motiefjes in de tegengestelde kleurtjes erop gesponst. Ook nog wat witte verf gebruikt en daarna verschillende stempels in zwart erop afgedrukt. Met witte stift, zwarte fineliner en wat tekstjes het geheel afgemaakt.
Van het restje heb ik ook nog een labeltje gemaakt. Daarop heb ik wel wat extra kleurtjes gebruikt. 
We zijn net lekker uit eten geweest bij De Zwarte Madonna hier in Vaals. Toen we terugliepen naar ons vakantiehuisje begon het flink te regenen en het is daardoor heerlijk afgekoeld, heerlijk! Onze tijdelijke achtertuin, de golfbaan, was wel opeens verrassend leeg sinds dagen, haha.
Ik ga proberen nog wat kerstkaartjes te maken vanavond, want het is tenslotte donderdag morgen én er gaat een nieuwe challenge van start bij 52 Weeks to Christmas.....

15 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

Hoi Colien, wat heerlijk toch vakantie dan denk je nergens aan....ik vind het ontzettend knap dat je zo snel een kaart tevoorschijn krijgt...ik ben meer van het vooruit plannen.
Lekker zo,n verkoelende bui...ziet er gewoon vreemd uit.
Hier niks gevallen, vanavond alle ramen en deuren maar even open zodat het een beetje af kan koelen.
Geniet nog van jullie.s vakantie wij komen pas rond 20 augustus naar Limburg...

liefs Annemarie en merit

Annemarie en Merit zei

Oh en nu wilde ik nog zeggen dat ik het zo;n toffe kaart vond...met een super leuke tekst erbij...
Liefs Annemarie en Merit

Nancy Soetaert zei

lijkt echt geen snel snelle kaart! Nog nooit geprobeerd om acrylverf voor een kaart te gebruiken, tof, lekker felle kleurtjes!
Ik weet niet of ik ondertussen al bedankt heb voor je verjaardagskaart? Indien ja, 2 keer dankjewel kan nooit kwaad he! Heel mooi en lief van je! Danke!
Geniet van je vakantie, vast deugddoend na je kampweekje!
Nancy

Hermien zei

Ik vind het reuze knap dat je met weinig spulletjes deze mooie creaties hebt gemaakt. Regen? Hier in Weert nog geen drup gezien!

Groetjes Hermien

Mariken zei

Knap zeg, zo’n prachtig last-minute kaartje, heel gaaf! Hier echt geen regen, niets te bekennen.
Geniet lekker verder in Limburg samen! Xx

Nelleke zei

Leuke kaartjes zeg! Prachtig resultaat met wat je bij je hebt. En wat zie ik een heerlijk verkoelende regen die ging aan ons voorbij. Geniet van je vakantie. Groetjes Nelleke

Creatiels zei

leuke kaartjes zijn het geworden, wat een geluk dat je net de gevraagde kleuen bij had of kon maken.
geniet nog van je vakantie
groetjes
Els

Sarah zei

Vanmorgend vielen hier een paar druppels en dan was het gedaan.
Tof hoe je dat kaartje toverde!
Veel plezier nog! X

Jantine zei

Knap dat je op vakantie toch nog wat kaartjes in de juiste kleuren weet te maken! En lekker dat jullie regen hadden. Hier 5 spatjes gisteren...
Geniet nog lekker in tropisch limburg!
Groetjes
Jantine

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaartje heb je weer gemaakt lekker he zo knutselen in je vakantie huisje fijne vakantie
groetjes ellen

Margreet zei

Wat een schitterende mixed media kaartjes heb je gemaakt...leuk met de paddenstoelen en je tekstjes. Je extra labeltje ziet er ook gaaf uit
xxx Margreet

Marfien zei

Nee, paddenstoelen hebben we bij het KKT nog niet gezien, trouwens blij zijn met een regenbui op een filmpje is ook bijzonder, moest hem voor mijn man nog een paar keer draaien:-)
Mooie kaartjes zijn het geworden, moet ook eens iets met verf gaan doen . . .

Petra Raams zei

Nou dat is toch echt wonderlijk dat je precies de goede kleuren bij je hebt zodat het je toch nog lukte om een kkt kaartje te maken, toch ergens diep van binnen een soort voorgevoel gehad wat je in moest pakken qua knutselspullen haha, knap gedaan! Geniet lekker van je vakantie, zag op Facebook je beklimming van de toren bij drielandenpunt, heb ik ook eens gedaan gaaf uitzicht hè!? Groetjes Petra

GerJanne zei

Prachtig zeg! En dat je dit nu net allemaal bij je hebt. In de goede kleuren! EN dan zo'n mooie aparte kaart! Ook de nadere tags zijn gaaf. je hebt de smaak al flink te pakken na de workshop van Willy.. Geniet nog lekker in zuid-Limburg. Heerlijk ' vakantieland' .
Groetjes,
GerJanne
P.s. Hier geen druppel, helaas. Zou ik wel even willen....

Nancy zei

Hey Colien,

Leuke kaart maakte je last minute... Toffe paddenstoelenstempel!!

Liefs,
Nancy