Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 31 juli 2018

Surprise.

Gisteren zijn we weer thuisgekomen van ons vakantie-weekje in Zuid-Limburg. Na het opruimen van de spulletjes, het wegwerken van een minimale was (je draagt niet zoveel met het warme weer) en wat boodschappen in huis gehaald te hebben, heb ik heerlijk relaxt in de tuin mijn boek uitgelezen. Daarna ook nog maar het (bescheiden, kleine) zwembadje opgezet, dat was er nog niet van gekomen, maar gezien de vooruitzichten is het tocht wel fijn.. Gisteravond begon het toch te kriebelen en heb ik na 21.00 uur nog wat knutselspulletjes tevoorschijn gehaald. Onder andere dit kaartje gemaakt voor Saskia. Zij was tijdens de Dagkamp-week jarig en had nog geen kaartje ontvangen. Haar zoon heet Lion en vandaar dat ik dit nieuwe Collectable-malletje graag wilde gebruiken. Ze verwacht vast geen kaartje meer en erin verstopt een zit bloemenbon, dus misschien wel een dubbele verrassing :)
Challenge;
Paper Craft Crew - Sketch PCC300
Paper Craft Crew Sketch Challenge 300! Play along with the latest challenge by visiting www.papercraftcrew.com #stampinup #papercraftcrew #papercrafts #stamping #sunnygirlscraps #crafting #crafts #craft #creative #creativity #create #sketchchallenge #colorchallenge #inspirationalchallenge #tictactoechallenge

7 opmerkingen:

GerJanne zei

Heel leuk kaartje en helemaal leuk als haar zoon Lion heet. En die bon is natuurlijk altijd een verrassing. De eerste s zit volgens mij op de kop....of zie ik het niet goed?
Heerlijk zo weinig was na de vakantie. En het is zo droog! Heerlijk een badje! Ik ga soms met mijn voeten even in de vijver....

Annemarie en Merit zei

wat een leuk kaartje en die komt nu helemaal (met bon) als een verrassing.
Lekker zo weinig was na de vakantie!!
fijne dag liefs Annemarie en Merit

Nancy Soetaert zei

dat zal een leuke en aangename verrassing zijn!
Ik vind de kaart supermooi, lekker stoer, heel mooi papiertje langs de rand ook!
fijne avond
Nancy

Nicole Parmentier zei

Hmm, ik had na twee weken vakantie toch nog 8 machines was maar ja, dat was ook van de jongens en inclusief beddengoed. Toch heb ik het idee dat jij het slimmer aanpakt hier! Je kaartje is superleuk, ik vind dit leeuwtje echt een topper, en mooi in combinatie met dit papier. De ontvangster is vast blij verrast!

Creaellenknutselsite zei

ooh wat een liefie
groetjes ellen

Hermien zei

Beestachtig leuk Colien.

Groetjes Hermien

Crea S zei

Zo'n leuk kaartje Colien! Liefs, Sarah