zondag 8 juli 2018

Reminder challenge Knutsels en Kadootjes: FEEST met optie cijfers.

We zijn halverwege de looptijd van de FEEST-challenge bij Knutsels en Kadootjes. Nog tot 20 juli kun je jouw feestelijke creatie (met optie cijfers) inzenden. De reminder die ik vandaag laat zien, is een tipi- of triangelkaart. Ik maakte hem al in april, mijn tante was toen jarig en haar leeftijd verdiende wel iets speciaals.


Het model is makkelijk te maken en op allerlei manieren te versieren. Ik liet al eerder deze zwart/wit versie met cactussen zien die ik voor mijn zus Willy maakte (zij is op dezelfde dag jarig als mijn tante). Beide kaarten zijn op dezelfde dag gemaakt en heel verschillend. Terwijl de basis toch echt hetzelfde is.
Hier zie je de kaart helemaal uitgeklapt. De gebruikte papiertjes komen uit het Sweet Romance blokje van Marianne Design. Je kunt de kaart in het midden dubbelvouwen en dan past ie gewoon in een envelop, hartstikke handig!
De kaart sluit met een klittenbandje, die had ik nog tussen mijn naaispulletjes. Handig dat ik die nog had, ook al maak ik de laatste 10 jaar al bijna niks meer met de naaimachine ;)
Je kunt t/m de 20e ook nog steeds meedoen met onze FEEST-challenge door in onze blogberichten van zondag 24 juni jl de letters te zoeken en daar een woord mee te maken. Als je het juiste woord gevonden hebt, mail dan je oplossing naar Monique via m.eding@live.nl. Je maakt dan kans op 1 van de 6 prijsjes, elk DT-lid stelt een prijsje beschikbaar.
Dit is het prijsje dat ik heb samengesteld: een feestelijk pakketje mét cijfers ;)
Fijne zon(nige)dag, allemaal!

7 opmerkingen:

  1. Wat een speciaal model en wat mooi geworden. Fijne zondag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Daar is de tipi kaart weer....hij blijft toch leuk he!
    Groetjes en nog gefeliciteerd met jullie jubileum samen 100 jaar!
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kaart Colien met die mooie hibiscusbloem ! Dat doet me eraan denken dat mijn tipikaart hier nog half af ligt, misschien toch eens even afwerken.
    Zonnige groetjes, Annie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een mooi kaartje en ook al zeg je dat het een makkelijk model is het kijkt me toch wel een beetje ingewikkeld! Maar hij is mooi en mooie kleurtjes ook. Groetjes marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig mooi! Misschien toch maar eens je naaimachien boven halen,ik ben benieuwd wat je daar uit tovert. X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik blijf ze leuk vinden, die tipi card.
    Wat een mooi papier heb je gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien