zondag 22 juli 2018

Nieuwe challenge bij Knutsels en Kadootjes: Sketch.

Vandaag gaan we op het Knutsels en Kadootjes blog van start met een nieuwe challenge. Dit keer heeft Hermien een leuke sketch uitgezocht die jullie mogen omzetten in jullie eigen creatie. Ik maakte mijn kaartje voor Indy (dat lijkt me duidelijk) die vorige week haar 13e verjaardag met ons vierde. De vrolijke papiertjes komen uit het Bright Freshness blok van de Action, lekker zomerse kleurtjes.
foto van Hermien Vaessen.
Dit is de sketch en op het K&K-blog zie je nog veel meer mooie voorbeeldkaartjes van mijn DT-maatjes. Ga gerust langs om inspiratie op te doen. Nog t/m vrijdag 31 augustus meedoen, dus je hebt ruim de tijd. We zien je kaartje graag terug!
En morgen plaatsen alle DT-leden de winnaars van de grote jubileum-FEEST-challenge. Het woord dat jullie moesten raden was LUSTRUM. Ik heb begrepen dat het voor sommigen wat zoeken was. Maar uiteindelijk zijn jullie erin geslaagd en hebben we morgen de uitslag. Om 9.00 uur te zien op onze blogs. 




Onze Dagkamp-week was erg geslaagd, ondanks de hitte hebben we een hele toffe week gehad met 82 kinderen. Zij komen elke dag op en neer naar het kamphuis, dus kunnen 's avonds lekker thuis eten, hun verhaal kwijt en slapen. Daarom heet het Dagkamp en door dit concept houden ze het de hele week vol. Een gedeelte van de leiding blijft slapen op de kampeerboerderij. We hebben hele gezellige avonden gehad met een heerlijk clubje, leuke herinneringen gemaakt!

5 opmerkingen:

  1. Leuke, vrolijke kaart.
    Zie ik bij alle team leden trouwens, denk dat de sketch hier heel geschikt voor is.

    Wat een mooi concept, dat Dagkamp!
    Zo kunnen de kinderen alle indrukken verwerken en de volgende dag weer uitgerust en met nieuwe energie terug komen.
    Goed idee hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi fris kaartje!
    Knap werk dat dagkamp. Moest het hier zijn dan zou ik mijn jongens zo laten gaan! Nu uitrusten dat heb je verdiend.x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuke kaart, je koffie en thee kaarten vind ik ook mooi geworden
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Supergaaf zo'n dagkamp. De foto's spreken voor zich. Het is een hel goed concept! Willemijn heeft zoiets als stage gedaan, hel erg veel geleerd en genoten!
    Je kaart voor Indy is helemaal leuk en keivrolijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super vrolijk en mooi verjaardagskaartje voor de jarige Colien. Als ik zo je verhaal lees en de foto's zie dat is het dagkamp ook goed geslaagd! Hier hebben we ook zoiets voor de kinderen van de lagere school het heet hier KiVaBoLa en het is er al heel lang want vroeger deed ik zelf ook mee1

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien