dinsdag 14 september 2021

Charles met pensioen.

A.s. donderdag is het afscheid van Charles, onze collega van gym. Hij heeft er heel wat dienstjaren opzitten, nu kan hij van zijn vrije tijd gaan genieten. Én van lekkere biertjes, want dat gaf de vakgroep Sport en Bewegen aan: Charles houdt van lekkere biertjes, dus mocht je een klein cadeautje in gedachten hebben, is dat aan hem wel besteed.
Rolf doet de boodschappen en bracht deze 2 leuke flesjes mee (met hopelijk lekker bier, haha) Het kaartje spreekt voor zich, de sportmaterialen zijn van Marianne Design. Ik heb een plaatje uit een knipvel gecombineerd met de Craetables-malletjes LR0659. 

Challenge;

Paper Craft Crew - #PCC443 

6 opmerkingen:

 1. Een heel toepasselijke kaart, mooi gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk dat je dat plaatje nog had (ik heb hem ook, maar geen collega die veel sport ;-)) en je kaart met bijbehorende biertjes zal vast in de smaak vallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooi toepasselijk kaartje voor je collega gym.
  Veel mensen, vooral mannen, houden wel van bijzondere biertjes en wie weet zijn deze flesjes wel nieuw voor Charles en ontdekt hij zo en nieuw smaak.
  En leuk setje, zo samen met de kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, proost dan maar voor Charles, onder het genot van een lekker pilsje genieten van jouw leuke kaart, dat komt zeker goed, groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kaartje voor je collega Colien. Ik denk dat hij een bierwinkeltje zal kunnen beginnen met alle biertjes die hij zal krijgen 😊
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb jij een mooie kaart gemaakt, zeg. Echt tof!!!
  Awesome card
  grtjs Claudia

  https://knutselmeisjes.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien