donderdag 21 juli 2022

52 Weeks to Christmas, week 29.

Het is weer donderdag en dat betekent kerstkaartjesdag. Deze week 2 CAS-kaartjes, voornamelijk omdat het een drukke week is. Zowel thuis, met de zorg voor Briep, als op school = werk. Gisterochtend online een overleg gevolgd, ondanks dat het mijn vrije dag was. 

De plaatjes en tekstjes komen uit 2 verschillende papierblokken van DecoTime. De afbeeldingen koos ik naar aanleiding van challenges. 

Als je ook een kerstkaartje hebt gemaakt, link het dan op het 52 Weeks to Christmas blog om mee te doen met de wekelijkse uitdaging. Kijk ook voor meer inspiratie op het 52WTC blog, want daar zie je kaartjes van Nancy en Marijke. Maar ook de andere DT-leden hebben weer een leuke kerstkaart op hun eigen blog, ga gerust een kijkje nemen.

Gisteren voor het eerst naar de polder geweest met Briep sinds ze volledig blind is. Ze deed het supergoed, stapte goed mee. Sneu dat ze niet meer los kan, maar ze genoot wel aan de riem. Vanmiddag maar weer proberen, het vaste rondje, zodat ze wel haar conditie houdt.

Challenges;

Crafty Hazelnuts Christmas Challenge - Anything goes as long it's Christmas

Merry Little Monday Challenge - Anything goes

AAACards Challenge - Christmas (pets) animals

CAS Chistmascard Challenge - July challege



16 opmerkingen:

  1. Mooie CAS kaarten met deze geinige plaatjes. Succes met alle drukte.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een gave kaartjes Colien, toch weer twee ondanks de drukte ..knap hoor..
    En die stoere Briep doet het toch al aardig...kanp hoor.
    Liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke kerstkaarten Colien! En wat sneu voor Briep, wel knap dat ze toch haar weg weet te vinden en ook aan de lijn geniet. Veel sterkte en liefs,
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Twee mooie cas-kaartjes heb je gemaakt Colien! Leuke plaatjes doen al een hele boel! Sterkte met Briep, hopelijk gaat het goed met haar aan de lijn! Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Toch twee leuke kerstkaarten ondanks de drukte en de hitte Colien. Wat knap dat Briep zich zo snel aan weet te passen.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo kan het ook, CAS kaartjes.
    Ideaal voor als je weinig tijd hebt.
    Ze zijn leuk hoor, de 2de is mijn favoriet.
    Wie weet, als Briep goed gewend is aan haar situatie kan ze toch nog af en toe los en dan met Suus mee of met jullie, op haar reuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Sweet Santa on your card, love the circle frames ♥ thanks for joining us at CAS Christmas

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super cute Santa, Colien! I love the expression on his face and that you chose a speech bubble for your sentiment! Thanks so much for playing along with us at CAS Christmas!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ach wat een schatje. leuke kaart, bedankt voor het meespelen met AAA Card challenge, morgen begint er een nieuwe, hopelijk zien we je dan weer

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Very pretty card! Thank you for playing at AAA Cards!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Two wonderful Christmas cards. Your Santa in the circle is a great design. Thanks for sharing with us at CAS Christmas!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Two lovely CAS cards Colien. The pup looks very dapper in his black and red sweater. Thank you for entering the Die Cut/Punch Challenge at CHNC.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh Colien wat sneu voor Briep, volledig blind..Gelukkig kan ze nog mee aan de riem, zodat ze wel lekker mee kan met Suus door de polder. Ze zal er zeker van genieten. Hoe gaat het in huis met haar ? Heeft ze haar weg al gevonden of stoot ze zich nog vaak ? De hond op het kerstkaartje is zo grappig, twee leuke CAS kaartjes. Groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wonderful set of cards. Your Santa is adorable. Thank you for joining us at CAS Christmas.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. So lovely card! I love the cute Santa. Thanks for joining us at Merry Little Christmas Challenge Blog! Hope to see you again soon!!
    HUGS!
    Ann DT

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien