Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 4 juli 2022

Venstertje of doorkijkje op het 4 Season Challenge Blog.

Vandaag gaat een nieuwe uitdaging van start op het 4 Season Challenge blog Voor juli hebben we het thema: Doorkijkje/venstertje. Dat mag letterlijk een 'gat' in je kaart zijn, maar je kan ook een raampje o.i.d. op je kaart plakken of stempelen.

Mijn voorbeeldkaartjes hebben een vierkant doorkijkje naar de zee, daarvan plakte ik een afbeelding aan de binnenkant. 
Op de voorkant kwamen strand-attributen: de strandstoel, flippers en surfboards van Marianne Design. De tekstjes komen uit een Craft Sensations blok van de Action.

Ook maakte ik nog dit tweede kaartje:


Daarop dezelfde stansjes gebruikt, dan in wat andere kleurtjes. Dit kaartje is al op de bus, want vandaag is Myrthe jarig.
Meedoen met de challenge kan t/m vrijdag 29 juli. Op het blog laten onze 3 gastdesigners ook mooie voorbeeldkaartjes zien. Ga gerust kijken, wellicht doe je inspiratie op.

Op naar een nieuwe (werk)week, de laatste lesweek op school = werk. Volgende week is het eindejaarsproject en de week daarna de overgangs-vergaderingen, klassenindeling voor volgend jaar, diploma-uitreikingen, afscheid van collega's, etc. Nog 3 weken te gaan dus voordat de vakantie begint, maar het zijn wel rommelige weken. Vandaag een normale dag, waarop de onderbouw bezoek krijgt van schrijver Peter Vervloed. Ik mag een mooi boeket voor hem maken, dat hij krijgt namens de vakgroep Nederlands.

Challenges:

De Egel - Strandkaart

Creaties Suzan (op Facebook) - Zomer/strandkaartje4 opmerkingen:

  1. Mooie strandkaart!
    Fijn dat je meedoet aan onze challenge bij De Egel.
    Groetjes Marja Dt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke kaarten heb je gemaakt. leuke uitdaging ook. Ik ga mijn best weer doen, al is het vakantie tijd. Succes nog die laatste weken en dan straks echt vakantie. Dank je wel voor jou strandbijdrage van de uitdaging van de Egel. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien