zaterdag 23 juli 2022

September18 mei 22-box.

 

Met de spulletjes uit de mei-box van September 18 heb ik een leuke decoratie gemaakt. Er zat een plankje in het pakket, een flesje, potje krijtverf + kwast, kaarsjes, touw, kralen en een aantal droogbloemetjes:

Ik ging eerst aan de slag met de roze verf en een mask van Dutch Doobadoo. De helft van het plankje verfde ik egaal roze, de andere helft kreeg een patroontje. Zoals je bij de eerste foto's kunt zien, knoopte ik er het touw omheen en stak ik daar de droogbloemetjes tussen.
De achterkant verdeelde ik diagonaal en verfde ik verder op dezelfde manier. Het flesje kreeg beide kleurtjes, zodat het zowel bij de roze als blauwgrijze kant past. Het plankje staat voor de open haard en ik wissel af en toe af door het te draaien en er een een ander plantje, stekje of bloemetjes bij of in te zetten.
De vakantie is begonnen, heerlijk is dat! Ik moet nog wel wat dingen doen voor en op school = werk, maar dat komt wel. Dat kan allemaal op eigen tijd nu en omdat we een school zijn met dieren en een schooltuin en -kas is er iedere dag wel een collega aanwezig, dus dat is ook gezellig. Rolf heeft nu 3 weken vrij, we gaan gezellig samen dingen ondernemen en vooral thuis rust creëren voor onze Briep. 





4 opmerkingen:

  1. wat heb je dit weer leuk gemaakt ! je gaat als een trein lijkt me ! helemaal top !
    geniet van jullie dagen samen,
    grtjs,martina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Colien, dat heb je zeker heel gaaf gemaakt. Wat leuk zo'n pakket. En handig dat je er elke keer wat anders in kunt zetten.
    Geniet van de vrijheid. Kan me voorstellen dat je nu niet op vakantie gaat, met Briep. Zo sneu voor haar

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dus je hebt het plankje aan 2 kanten bewerkt, zodat je het kan draaien?
    Wat een leuk idee en zo creatief weer!!
    Mooie kleurtjes, dat op zich geeft al rust.
    Ik vind het er heel gezellig uitzien.
    GENIET van je vakantie, heerlijk vooruitzicht.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien