zondag 24 juli 2022

Tuinfeestje.

Gisteren hadden we een tuinfeestje bij Gwenda en Leon in Weert. Eindelijk weer, want door Corona kon het jaarlijkse festijn een aantal keer niet doorgaan. Rolf vertrok rond 18.00 uur al op de fiets (94 km), ik ging later met  de auto, zo ik eerst nog een rondje polder lopen met de honden en had Rolf een lift terug. 
Omdat het stel een aantal meerdere malen op Curaçao en Aruba gewoond hebben, vanwege Gwen's werk als longarts, stond er op de uitnodiging een foto van het gezin tussen de flamingo's. Het idee voor een kaart ontstond al snel...
De kaart ging bij de cadeaumand, gevuld met allerlei toepasselijke presentjes voor zowel Gwenda en Leon als voor dochters Imara en Dianthe: een reep chocola met flamingo's op de verpakking, een roze fles Boswandeling, een roze bril, een fles Pink Fa en een Flamingo-haarmasker. Voor de meiden etui's met allerlei spulletjes en roze blikjes Fanta.
Het plantje is niet alleen van toepassing wat betreft de kleur, maar ook qua naam. Het is namelijk een anjertje en de Latijnse naam is Dianthus. Gwen herkende em meteen en vond het hartstikke leuk.

Het was een gezellig feestje en leuk om elkaar weer eens te zien en te spreken. Vandaag zijn we lekker een dagje thuis, beetje aanrommelen in huis en tuin, genieten van het weer en de rust. Fijn dag!

Challenge;

Creative Skethy Girls - 74 Sketch



 

6 opmerkingen:

  1. Een prachtige kaart met de flamingo , leuk om die te gebruiken.
    een prachtige mand .
    groetjes Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. superleuke kaart, lekker toepasselijk, ook je met zorg samengestelde geschenkpakket!
    Net thuis van een weekendje Luxemburg, dankjewel voor het verjaardagskaartje (en theetjes) dat hier dit weekend in de bus viel.
    Groetjes
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. at ontzettend gaaf heb je dat samengesteld.
    Aandacht voor alle details in het pakket. Echt helemaal leuk.
    En je kaart is ook zo van toepassing.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een hele mooie kaart geworden. Dankjewel voor het meedoen aan de challenge van Creative Sketsie Girls. Groetjes van Helma DT

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie kaart heb je van deze schets gemaakt
    groetjes Josje Dt

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien