dinsdag 12 juli 2022

Diertjes in de lift.


Bij de Lift Challenge is deze maand weer een leuke uitdaging: Maak een kader met inkten en daarop stempels, daarop een witte afbeelding. Ik koos voor achtergrondjes met Distress (oxide) inkt, gebruikte ook masks, daarna met zwarte inkt wat grungie stempels eroverheen en tot slot de leuke diertjes van Craft Sensations.  
De kaders maakte ik door met washi tape een rechthoek of vierkant te plakken. Bij het bovenste kaartje heb ik het tape wat ongelijk gemaakt met een schaar, geeft wel een leuk effect. 
De twee kleinere kaartjes zijn wel schattig geworden en kunnen naar iemand die wel wat liefde in de brievenbus kan ontvangen. Het is weer een leuke techniek!

De herkansers hebben het goed gedaan gisteren, allemaal hadden ze een hogere score dan bij het originele examen. Vandaag mag ik een dagje met de mentorklas langs de verschillende onderdelen van de carrousel Veiligheid. O.a. de politie en brandweer voorlichting geven, maar ook is er een bio-les over veilige seks en een quiz over sexting. Verder gaan we gezamenlijk lunchen, gezellig!

Challenge;

Lift Challenge  - #171




 

4 opmerkingen:

  1. Ze zijn heel erg leuk.
    Ik hou wel van niet te netjes, net te strak, dus de eerste vind ik super leuk.
    Goed zo, iedereen beter gescoord dan de eerste keer, ze zullen wel blij zijn en jullie als leraar vast ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je er drie maakte! Alle drie erg leuk met deze mooie achtergrondjes en leuke beestjes. Ook ik vind nummer een de mooiste, maar de andere twee zijn ook heel gaaf. Fijn dat je weer meelift met ons, Colien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zijn ze leuk geworden Colien! Prachtige achtergrondjes en deze leuke dieren stempeltjes komen zo mooi tot hun recht. Dankjewel voor je bijdrage aan de liftchallenge en veel plezier met je mentorklas, klinkt als een leuke werkdag!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Alle drie vind ik ze even mooi eigenlijk. Heel mooi qua kleur. Hele toffe stempels heb je gebruikt. Nice!
    Heel erg leuk dat je weer meedoet met de Liftchallenge!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien