woensdag 13 juli 2022

CAS silhouetten.

Bij CAS on Friday vragen ze om een kaartje met silhouetten. Omdat ik afgelopen weekend toch met de Lift Challenge kaartjes (die je gisteren hier kon zien) bezig was, ging ik nogmaals aan de slag met de Distress (oxide) inkt. Allereerst maakte ik dit kaartje met dezelfde geknipte tape als het slimline kaartje dat je gisteren zag. Daarop gestempeld met een setje van de Hema, stoer toch?!
Ook nog even met wat andere kleurtjes en een mask gespeeld en daarmee ontstond dit 2e kaartje. De libelle en bloemen stempels zijn van Craft Sensations, het tekstje van Bella Lulu.

Het project verliep gisteren wat rommelig helaas. Collega Bart en ik hadden een vol programma georganiseerd, maar in de docentenhandleiding was een stukje tekst weggevallen, waardoor niet alle mentoren ervan op de hoogte waren dat de lunch verzorgd werd door school. En voor een aantal klassen was het materiaal voor het eerste onderdeel niet op tijd aanwezig. Tja, kan gebeuren, maar wel balen. Gelukkig verliep de rest van de dag wel goed. Vandaag is er een (vrij)markt voor Edukans, georganiseerd door de eerstejaars. Misschien dat ik even langs ga, maar een dagje vrij is ook wel lekker....

Challenge;

CAS on Friday - #235 Silhouette
 

1 opmerking:

  1. Deze zijn leuk, net als die van gisteren. Jammer dat het gisteren mis liep, langzaamaan is bij jou toch ook het einde in zicht?

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien