maandag 25 juli 2022

Heel veel sterkte.

Afgelopen donderdag is onze overbuurvouw Heiltje overleden. Geheel onverwacht, wel op leeftijd: ruim 86 jaar is ze geworden. Een lieve vrouw en vooral haar man Wim, haar dochters, klein- en achterkleinkinderen zullen haar missen.
Deze condoleancekaart maakte ik gisteren voor buurman Wim. De orchidee is een Creatable van Marianne Design. De rechthoek met stiksteekjes is een mal van MFT en het tekstje is van Nobody-Else. De hartjes van de bloemen kregen kleur met Distress inkt.
Deze keuze voor de orchidee was niet moeilijk, want hierboven zie je de rouwkaart. De losse bloemen die ik gebruikte voor de foto's komen van de plant die hier voor het raam staat en helaas afbrak toen het plissé gordijn naar beneden ging. Toeval?
Ik had meerdere bloemen gestanst, maar uiteindelijk vond ik 1 tak genoeg op de kaart voor Wim. Vandaar dat ik nog een tweede kaartje maakte.

Vandaag gaan Rolf en ik een paar uurtjes naar Ouwehands dierenpark. Briep redt zich aardig en na een flink rondje wandelen, slaapt ze goed. Met z'n tweetjes lopen we meestal niet langer dan 2 tot 2½ uur in de dierentuin, dus dat moet gaan lukken. 

Challenge;

Freshly Made Sketches - FMS545
 

6 opmerkingen:

 1. Heel mooie kaarten allebei. De orchideeën zijn prachtig op kleur gebracht, ze zijn net echt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Your design is lovely for a sympathy card, especially the simple white rectangles backing the orchid. Thanks for playing along with us at FMS this week.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love your sweet bloom! Pretty card! Glad you joined us at FMS!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Colien,
  Wat een mooie rouwkaart maakte je en hoe toepasselijk is die naar aanleiding van de rouwbrief... Deze gaan ze echt wel waarderen...
  En die tak moest er af, die wou gewoon mee op de foto en zo is het plaatje helemaal compleet!
  Hopelijk hebben jullie genoten in het dierenpark. Altijd fijn zo'n uitje...
  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige en persoonlijke kaart heb je gemaakt. Wat zal dit waardevol zijn voor de familie. Echt dikke complimenten. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, deze is prachtig! En ook mooi op de foto met de echte bloem. X

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien