zaterdag 10 februari 2024

Gastdesigner bij Carlin's Kaartenparadijs.



In december was ik winnaar bij Carlin's Kaartenparadijs en deze maand mag ik gastdesigner zijn. De challenge voor februari is: Maak een kaart + bijpassend envelopje. 


Eind januari leverde ik deze creatie(s) in: een voorjaarskaartje waarop ik de krokussen, de leuke nieuwe label-mal en het Early Spring papier van Marianne design gebruikte. De woordstans Lieve Groetjes maakt het een kaartje af.
De envelop pimpte ik met dezelfde papiertjes. Ook de krokus mocht niet ontbreken. Het gedeelte waar de naam en adresgegevens geschreven kunnen worden, maakte ik met een malletje die bij een slimline set hoort. Je ziet het niet op de foto, maar het lila gedeelte is ingelegd.
En zo is het bij elkaar een leuk lente-setje voor de vandaag jarige Petra. Ze woont hier om de hoek en ik stopte het setje gisteravond bij haar in de brievenbus. Ik was op weg naar een optreden van 'Het Nevenproject' van Jack Poels, de zanger van Rowwen Hèze en zijn neven, het was heel tof! In het voorprogramma stond singer-songwriter Nienke Dingemans, wat een strot, echt genoten van deze avond!

  

4 opmerkingen:

  1. Colien we zijn superblij dat je voor Carlin's Kaartenparadijs gastdesigner wou zijn.
    Bedankt hiervoor.
    Je kaart met bijpassend envelopje ziet er fantastisch uit.
    Een prachtig voorbeeld voor onze lopende challenge en ook leuk voor Petra.
    Hele mooie stansjes zitten hier in verwerk.
    Bij het zien hiervan voel ik de lente al kriebelen.
    Tof gedaan.
    Groetjes,
    Carla
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is echt superleuke post om te mogen ontvangen, je bent net als de krokussen "helemaal uit je bol gegaan " hihi. Hier werd Petra vast blij van. Leuk dat je gast-designer mocht zijn.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een ontzettend leuke set heb je zo gemaakt! En handig om het in de bus te stoppen, scheelt vast twee postzegels ;-)
    En was het nevenproject goed?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey Colien,
    Wauw, wat een gave challenge. Mooie uitwerking set. Heel erg mooi. Fijn dat je hem zelf bij iemand in de brievenbus kon gooien, hij zal wel aardig zwaar zijn met al die papiertjes. hihi.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien