woensdag 7 februari 2024

Pink Ribbon.

Laatst heb ik de Pink Ribbon mal van CarlijnDesign aangeschaft. Aangezien we ons inzetten voor Alpe d'HuZes, maar ook voor de Roparun wilde ik kaartjes maken met het thema. De mal heet Pink Ribbon, wat staat voor borstkanker. Maar elke soort kanker heeft een eigen kleur. Afgelopen zondag was het Wereldkankerdag en dan is het lintje paars gekleurd, dat staat voor alle soorten kanker.

Nog een tweede kaartje volgens dezelfde sketch. Het hart is gestanst uit felroze spiegelkarton, de tekstjes printte ik zelf.

Vandaag een dagje thuis. Gisteren was een hele lange dag: na de lessen nog een informatie-bijeenkomst en vervolgens 2 vergaderingen. 's Avonds uit eten geweest met de dames van bloem. Vanmiddag haal ik neefjes Mels en Quint uit school en gaan we aan het knutselen. Mijn zusje krijgt een grote checku-up in het Erasmus na haar hartoperatie eind oktober. Ze herstelt voorspoedig en de hartrevalidatie gaat goed. Vandaag de medische controle op verschillende afdelingen.

Challenge;

AAACards - Sketch



3 opmerkingen:

  1. Ze zijn ontzettend mooi.
    Ik wist niet dat er ook een stans was voor zijn lintje.
    Veel plezier met je neefje, gezellig dat ze komen knutselen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. What a lovely idea and you've created a fab and worthy card. It's a great take on the sketch at AAA Cards, thanks so much for sharing and playing with us at AAA Cards this week.
    KarenR (DT AAA Cards)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie kaarten zijn het! Hopelijk was alles goed met je zusje en heb jij kunnen genieten met je neefjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien