Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 10 augustus 2016

2 x Hello.


Gisteren hadden we heerlijk weer en zijn we, na de wandeling / het fietsen, naar  Montreal en Mayen geweest. Rustig door de plaatsjes gewandeld, terrasje gepakt, echt vakantie! Na het avondeten de honden nog even lekker laten rennen en daarna relaxt deze 2 kaartjes gemaakt. Met materialen uit het Jillybean Soup pakket dat ik tijdens een workshop bij Noor! Design kreeg voor een foto-album. Dat heb ik gisteren gevuld met foto's van de meivakantie, dus dat moet ik deze vakantie maar eens afmaken....
Challenges;
Sketch Saturday - Sketch #424

10 opmerkingen:

 1. These are both beautiful! Wonderful cards!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee gave kaarten Colien, lekker fleurig en zomers! Geniet van jullie weekje, ik las op FB dat je in Duitsland zit, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaarten !!!!!!
  Geniet maar van deze week !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk gedaan, goed dat je ook nog creatief bent tijdens je vakantie!! Twee vrolijke kaarten, dat kunnen we wel gebruiken met dit weer.... Word ik hier tenminste nog een beetje blij van ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke vrolijke kaartjes heb je gemaakt! Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeerlijk, ff weg naar Duitsland! Geniet samen met Rolf en de twee honden!! Mooie kaartjes heb je gemaakt, lekker vrolijk!! Veel plezier daar, liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn allebei heel gaaf. Mooie uitwerking van de sketch van sketch Saturday. Ben er vandaag me bezig geweest. Geniet lekker van de vakantie. Mooie foto van jullie op FB.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke zonnig vrolijke kaartjes!
  fijne vakantie!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien