Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 23 augustus 2016

You're so sweet.

Daar ben ik weer. Na Dagkamp, vakantie in Duitsland en een geslaagd weekend Lowlands zit Rolf zijn vakantie er weer op. Gisteren heb ik alles opgeruimd, was weggewerkt en in huis wat klusjes gedaan. En 's avonds konden we nog even lekker buiten zitten, heerlijk! Daarna nog wat kaartjes gemaakt, waaronder dit ijsjes-exemplaar. De laatste IDEE&post blijft leuk en met de zonnige week op komst is het wel leuk om nog wat ijsjes te gebruiken. Ik had mijn witte inkt uitgeleend, dus het tekstje (van Stampin'Up) heb ik met embossingpoeder gemaakt.
Vandaag zijn de plannen: een ritje maken op de motor, bibliotheek bezoeken (alle boeken zijn uit....) en relaxen in de achtertuin. En (stiekem) al een beetje werken aan het introductieprogramma voor onze onderbouwleerlingen. Maar dat mag in eigen tempo, want dat is pas op 6 september....
Challenges;
CAS(E) this Sketch! - CTS186

The Paper Players - Something Sweet

12 opmerkingen:

Marjolein zei

Hoi Colien,

Die is leuk! Waarschijnlijk ga ik hem van je liften! Ik heb de ijsjes ook. Vindt ze zoo leuk!!
Fijne dag vandaag

Groeten,
Marjolein

Anoniem zei

Leukkk!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Linda van der Velden zei

Lekkere kaart, doe mij maar een ijsje! Leuk :). Jouw dagje klinkt heerlijk, maar hoe kan dat ook anders met dit weer? Groetjes!

Larissa zei

Heerlijk kaartje, zeker met dit weer krijg ik gelijk zin in ijs.
Volgens mij heb je heerlijk genoten van deze zonnige dag, lekker toeren, boekjes lezen, fijn die dagen.
Kom je snel weer bij mij kijken, vind ik leuk :)

Groetjes Larissa

Sabine zei

Hele leuke kaart! Prachtig papier en gave ijsjes Liefs Sabine

GerJanne zei

Ontzettend leuk kaartje! Geweldig gedaan met die sketch. Aan alles komt een eind, dus ook aan vakantie. Maar Rolf kan er weer even op teren denk ik, zo leuk als jullie het gehad hebben.
Jij mag nog even genieten....lekker lezen?
Groetjes,
GerJanne

Ellen zei

Ijsjes zijn welkom op een dag als vandaag! Leuke kaart. Zo te lezen hebben jullie het heerlijk gehad. Balen voor Rolf dat ie weer aan het werk moet, juist nu het zulk mooi weer is. Jij kunt nog even lekker rustig aan doen. Ook ik heb stiekem al een klein beetje voor school gewerkt, hihihi.

Eri Kumeling zei

Leuke kaart met die ijsjes en lekker vooral met dit weer. Mooi papier heb je gebruikt.
Groetjes, Eri

Leigh Penner zei

Oh, I love this! Super sweet take on the sketch!

Nicole Parmentier zei

Klinkt als een heerlijke vakantie. En het zonnetje schijnt inmiddels ook volop dus die ijsjes zijn meer dan welkom! Leuk met dat vrolijke papier!!

Joanne James zei

Your trio of ice creams against that starry paper really do look good enough to eat. Thanks for joining us over at The Paper Players this week!

Claire Broadwater zei

I love your lovely trio of cones! They are perfect for our challenge! So happy you joined us at The Paper Players this week! XX