Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 14 augustus 2016

Shine a light...

Gisteren gingen we een dagje naar Oberweis naar de camping. Daar werkt Brigitte (Briepie) zes dagen per week als animator. Op zaterdag is ze vrij, nou ja, vrij... geen animatie, maar de dag dat ze moet wassen, opruimen, boodschappen doen etc. Om gezellig bij te kletsen hadden we vroeg in de middag afgesproken en gisterochtend kreeg ik het idee om dit cadeautje voor haar te maken. 
Bij de supermarkt hier in Kaisersesch kocht ik een weckpot en gekleurde waxinelichtjes. Twee fishtale-tags gestanst en op de bovenste een tekstje van Hema gestempeld.
Op de deksel van de pot zelf een tekstje geschreven en vlindertjes (die nog op tafel lagen uit het Jillybean Soup pakket) erop geplakt.
Helaas waren er te weinig deelnemers om de Pubquiz door te laten gaan, maar de eerste € 50,- voor het goede doel zijn binnen! 

6 opmerkingen:

 1. Dat is jammer, te weinig deelnemers. Maar wel weer goed dat de eerste 50 euro binnen zijn. Je potje licht is erg leuk! En ookmeven, trouwens.
  Groetjes, GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super dat potje en mooi is je handlettering! Erg leuk cadeautje! Jammer van de pubquiz, maar fijn dat er toch een beginnetje is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk potje! Mooi gemmaakt Liefs Sabien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supergezellig en leuk cadeautje!! En zo mooi gehand-letterd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat maak jij toch altijd leuke cadeautjes voor iedereen! Dit is ook al weer zo een top-idee. En heel gaaf geletterd!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien