vrijdag 12 augustus 2016

Happy.

Nog maar een kaartje met zo ongeveer de laatste restjes van het Jillybean Soup-pakket. Ik zag de sketch en wilde daar graag mee aan de slag. 
Hier is het nu ook bewolkt, gisteren was het tot een uur of 5 nog zonnig en zijn we naar een wildpark in Daun geweest. Daarna kwam de regen. Toch zijn Rolf en ik te voet vanaf ons appartement naar één van de restaurantjes gegaan hier in het stadje. Heerlijk (en) nostalgisch op z'n Duits gegeten. Nu samen een wandeling maken, de honden mogen even rust.
Challenge;
Retro Sketches -  #226

7 opmerkingen:

  1. Grappig dat je gewoon lekker doorblogt op je vakantie! Leuk!! Dit kaartje is ook weer heerlijk fris en fruitig. Gaaf die verschillende patroontjes bij elkaar zo.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een vrolijk kaartje bij dit sombere weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een kleurenpracht!! Erg tof en vrolijk kaartje!! Dat wil wat zeggen, als de honden thuisblijven en jullie doorwandelen! Wat een energie! Geniet ervan! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke uitwerking van deze toffe schets!
    groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Volgens mij freubel jij gewoon door in Duitsland! Vast heerlijk om daar op je gemak mee bezig te zijn. Heel veel dingen die thuis 'moeten', kunnen nu gewoon niet. Ben trouwens jaloers op jullie Duitse restaurantje. Hoeveel ik ook van Frankrijk houd, ik ben niet weg van de Franse keuken. O ja... je kaartje is hartstikke leuk en vrolijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh..... wat heerlijk klinkt dat, die vakantie. En ook nog zo'n leuke kaart. Lekker vrolijk en zomers met de frambozen.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke kaart!! Lekker vrolijk en zomers. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien