zaterdag 27 augustus 2016

Kung Fu Rosey...

Hiep, hiep, hoera! Vandaag viert ons nichtje Rosey haar 8e verjaardag. Ze is eigenlijk pas aanstaande dinsdag jarig, maar vandaag is haar feestje. Mijn zus en zwager hebben een grote tuin, dus prima geschikt voor een zomerse fuif! 
In april gingen Rosey en ik naar de bioscoop om de film Kung Fu Panda 3 te gaan bekijken. We hadden veel lol samen, vooral omdat Rosey de 'volwassen' grapjes die in de film voorkomen vaak door heeft. 
Ik had de foto van Rosey, poserend met 3D-bril, al een hele tijd liggen, maar het was er niet van gekomen om er iets mee te doen. In de vakantie kocht ik in een hobbywinkel in Koblens de grote, kartonnen letter en afgelopen week kwam het idee om dit te combineren tot 'een grote knutsel' :-)
Het Oriënt-papier van Marianne Design past prima bij de foto en bij de panda's, want die mochten natuurlijk niet ontbreken! De linker heb ik een broekje aangegeven, net als Kung Fu Panda in de film. 
Zo meteen gaan we naar het feestvarken (oh nee, dat was vorig jaar, zie dit kaartje, haha) en ik ben benieuwd wat ze ervan vindt....

11 opmerkingen:

  1. Wat een enig kaartje voor Rosey!! Kan me helemaal voorstellen dat ze hier heel blij mee is! Ook je kaartjes hiervoor zijn weer top allemaal!! Fijn weekend verder, xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk 'cadeautje'!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo leuk! deze krijgt vast voor hééééééél lang een ereplekje!
    fijne zondag
    nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Helemaal TOP!! En wat mooi gemaakt Colien!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt helemaal te gek, deze super verjaardagskaart!!! Ook de babykaart en kerstkaart vind ik gaaf! Weinig tijd gehad om te bloggen door het werk dus doe het even zo.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jeetje Colien, wat een leuke kaart/knutsel! Erg leuk bedacht zo met die letters en de foto erbij. Super gaaf! Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, zo'n mooi verjaardagscadeau doet het vast goed!
    Alvast gefeliciteerd met Rosey.

    Groetjes Larissa

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dit moet ze wel geweldig vinden, zo tof gemaakt! Toevallig dat jullie vandaag ook een kinderverjaardag hadden. En je hebt gelijk, wonen in Den Haag en dan fan zijn van PSV.... Erfelijk belast. Maar ja, ook dat is vreemd, want zijn vader komt ook uit Den Haag. Hihihi, lang verhaal dus ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow, wat een project. Heel mooi en leuk bedacht met die panda's erbij. Al die beestjes van Eline komen toch steeds weer van pas. Dat zal de ontvangster wel leuk gevonden hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jeetje wat leuk gemaakt. Nu die blijft wel 'pronken' op haar kamertje. De panda met het broekje, hoe verzin je het. Enig. Een 10 met een griffel.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien