vrijdag 16 november 2018

A big Hug in de lift.

Een collega is al een aantal jaren ziek: Q-koorts. Dat uit zich vooral in vermoeidheid, waardoor ze nu (weer) een stapje terug moet doen. Erg sneu, want ze is erg begaan met haar vak, de leerlingen en de school. Het was dan ook een tegenvaller dat ze een aantal uren moest inleveren. Daarom een kaartje om haar even een hart onder de riem te steken.
Het is gebaseerd op dit Lift kaartje. Met verschillende teksten en losse letters uit stempelsets van Stampin'Up heb ik de quote samengesteld. Behalve de HUG is alles met witte embossingpoeder en de heattool bewerkt. De hartjes komen uit een set van Karin Joan en de enamels van Marianne Design.
De kaart werd goed ontvangen door mijn collega, zeker met haar favoriete chocolade erbij :)
Zo meteen bepakt en bezakt naar school: straks trakteren in de mentorklas. Mijn duo was pas jarig en ik a.s. maandag, dus we combineren het vandaag in de mentorles. 
Challenge;
Lift Challenge - Lift #135

6 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kaart en een lief gebaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zeker lief van je en ook naar voor jecollje c. Rotziekte is het. Je lift us gaaf, Colien en leuk dat je weer needoet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is lief, een kaartje doet altijd goed.
    Zeker met zo'n mooie tekst!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je kaart is heel leuk en zo'n cadeautje erbij in de lievelingssmaak, moet dan wel in de smaak vallen! Mijn kaart voor jou is gisteren voor 1700 uur op de bus gegaan. Vanaf nu moet ik denk ik twee dagen eerder de post op de bus gaan doen met kerstzegels...zeggen ze dat ze het veel minder druk hebben met gewone post bezorgen. En dan bezorgen ze nog niet op tijd...vreemd eigenlijk

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lijkt me heel heftig voor je collega. Wat lief dit cadeautje en je liftkaart is erg leuk!
    Gezellige dag gehad gisteren?

    Dank je wel voor het meedoen Colien!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien