Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 9 november 2018

Rolf en zijn hobby's...

Gisteren beloofde ik jullie de kaart te laten zien die ik voor Rolf zijn verjaardag had gemaakt. Nou, dit is em... Bij De Egel is de lopende challenge 'Maak een dubbele zigzag-kaart' en dat leek me wel een leuk model om een bijzondere kaart te maken.


Behalve de wielrenfiets, Rolf zijn grote hobby, heb ik nog meer hobby's op de kaart verwerkt. Zo zie je op de wikkel een motorfiets (LR0287), onze gezamenlijke mooi-weer-liefhebberij. 
Op de linkerzijflappen zie je gereedschap (LR0288), want op het gemakje klussen vindt hij ook leuk om te doen. Ook zie je een basgitaar, de muzikale bezigheid en Rolf zijn bijdrage in de band Rough 'n Ready.
Rechts heb ik visjes geplakt die verwijzen naar het aquarium dat hier in de huiskamer staat. Gezien de vele hobby's staat er maar eentje meer, eerst waren er 2 (met verschillende biotopen), maar dat was toch best veel werk. 
Behalve de stansjes, die ik allemaal als silhouet heb verwerkt, heb ik ook verschillende, kleine Lawn Fawn stempeltjes gebruikt. De tekst is van Stampin'Up en past helemaal bij de jarige. Alles gestempeld in zwart, zodat het mooi past bij de rest.
En ik maar denken dat ik veel hobby's heb ;)
We hebben gisteren heerlijk gegeten bij Timmy's Eethuys in Raamsdonksveer. Lekker, gezellig en Brabantse gemoedelijkheid, ik hou ervan!
Challenges;
De Egel - Dubbele zigzag-kaart
Do Al(l) Kreatives - Mannenkaart

17 opmerkingen:

Daphne zei

Sjonge, jonge....Wat leuk allemaal!!
Wat heb je al die hobby's mooi verpakt in deze kaart.
Mooi papier ook (ik kocht hetzelfde blok, wilde het gebruiken voor Kertskaarten), alles zo bij elkaar.
Er loopt ook nog een challenge bij DAK, maak een mannenkaart......tipje 😉

Blankina zei

He ja dat model heb ik zien voorbij komen op het blog van de Egel, gave versie heb jij gemaakt! Rolf zijn hobby's goed idee, groetjes Blankina

Nancy Soetaert zei

Alle hobby's, en dat zijn er dus idd nogal wat, op één kaart verwerken is al een challenge op zich, maar dat heb je reuzeleuk uitgewerkt op dit kaartmodelletje!
Fijn weekend!
Nancy

GerJanne zei

Sjonge, jij bent snel met dit bijzondere model! En ontzettend leuk dat je zo al de hobby's kon verwerken. Mooi in dta zwart, net allemaal silhouetjes. Dank je voor het meedoen bij de Egel.
Fijne dag!

Mariken zei

Wauw, wat een speciaal en gaaf model voor jouw jarige! Het is goed dat je veel ruimte had, want die heb je nodig om alle hobby’s erop te krijgen!

Annemarie en Merit zei

Wat een gaaf kaartje heb je gemaakt voor Rolf, leuk dit model!

Groetjes, Merit en Annemarie

Hermien zei

Hoe gaaf is dit Colien. Geweldig vind ik je kaartje voor Rolf heel leuk hoe je al zijn hobby's verwerkt hebt op het kaartje.

Groetjes Hermien

Marfien zei

Goed dat deze challenge voorbijkomt, zoveel hobby's op één gewoon kaartje zou wel erg rommelig worden. Alsnog gefeliciteerd

Doris Klein zei

Amazing creation and wonderful colour combination of the papers.

Thanks for playing along with our Do-Al(l) Kreatives Challenge and good luck!

Hugs and please come back soon!
Doris
Kleido’s BastelStüble
*Owner* Do-Al(l) Kreatives
*DT* Die Traumfabrik
*GDT* Die Kreativtanten

Nicole Parmentier zei

Jhee die man van jou hoeft zich niet te vervelen! Heeft hij nog wel tijd voor jou?! ;-) Hoe leuk dat je dit allemaal in één kaart hebt weten te stoppen zonder dat het een rommeltje wordt. Knap gevonden met die silhouetten!!

Sarah zei

Mooi verwerkt al die hobby's van Rolf.
Heel tof!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw wat gaaf om zo de hobbies van Rolf op je kaart te verwerken. Dat gaat prima op dit model en leuk dat je het allemaal in de vorm van silhouetten hebt gedaan.
Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
Lieve groetjes Miranda (dt De Egel)

Alex zei

Oh I love this fold. You worked out the inside perfectly!
Thanks for playing along with us at our present challenge at Do-Al(l) Kreatives and good luck. Hope you will join us next month again.
Please keep in mind that you have to be a follower in order to win the prize. When you already following us everything is fine.

Crafty greetings
Alex

*DT + Admin* Do-Al(l) Kreatives {#23 – Men’s world}
*DT* Kreativ-Tanten Challenge {#23 – For a man}
*DT* Craft Rocket Challenges {#54 – Christmas is coming}
Alex' Kreative Seite

Agulek zei

Your suggestion is amazing. I am charmed by this card.
Thanks for playing along with us at our challenge at Do-Al(l) Kreatives:)
Good luck:)

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een gaaf kaartje Colien, mooi dat alle hobby's in dit mooie modelletje passen. Nog gefeliciteerd met Rolf zijn verjaardag. Groetjes Ingrid

Marja zei

Prachtige mannenkaart heb je ervan gemaakt!
Leuk dat je meedoet aan de challenge bij De Egel.
Groetjes Marja DT.

Jolanda's Blog zei

Een mannenkaart, dat kan niet missen: timmeren, muziek, vissen, fietsen! Die man heeft het hardstikke druk. Mooi gedaan.
Leuk dat je meedoet met onze challenge bij Do-Al(l) Kreatives Veel succes en hopelijk doe je de volgende keer ook weer mee!!
Jolanda
(DT member)