donderdag 10 juni 2021

52 Weeks to Christmas, week 23.

Op 24 mei jl deed ik mee met het Mini Hobby Festijn 3.0 bij Noor&Zo. Vooraf ontving ik een pakket met alle materialen en op de dag zelf waren er 4 live online workshops. In het pakket zat papier, 2 knipvellen, een stickervel, 2 kertboom-malletjes van CraftEmotions. Topper uit het pakket is de Studio Light Essential mal, die heb ik al meerdere keren gebruikt en hebben jullie al een aantal keren voorbij zien komen.
Bij de workshop van Thera werd de mal nét even anders gebruikt en maakten we een pocketkaart. Daarin verschillende labels en een rozet verwerkt. Er passen precies 7 Merci-chocolaatjes in en ik heb er ook 2 koffiesticks in gestopt. Een bewerkelijk projectje, maar wel leuk om te maken.
Corry had ook een leuk idee: op de trapjeskaart een schudgedeelte maken. 
Zij gebruikte in haar workshop de letters XMAS waar de sequins achter zaten, maar die heb ik niet, dus ik koos voor de boompjes van Marleen.
Achter het schudgedeelte een designpapiertje. Ervoor heel wat plaatjes uit de knipvellen. Ze passen mooi bij het designpapier qua kleur. Het label komt uit het knipvel, handig om op deze manier een tekstje te verwerken. Volgende week laat ik jullie de resultaten van de andere 2 workshops zien. Daarnaast heb ik nog 10 kaartjes gemaakt met de materialen uit het pakket, dus voorlopig nog genoeg te laten zien.

Als je ook een kerstkaartje hebt gemaakt, link het dan op het 52 Weeks to Christmas blog om mee te doen. Kijk ook voor meer inspiratie op blog, daar zie je voorbeeldkaartjes van Jantine en Rosina. Ook vind je er de uitslag van de rendier/kleurenchallenge van vorige maand, dus als je nieuwsgierig bent, neem gerust een kijkje!

Challenges;

Crafty Hazelnuts Christmas Challenge - Anything goes as long it's Christmas

Merry Little Monday Challenge - Anything goes

8 opmerkingen:

  1. Waanzinnig Colien!
    Mooie kleurtjes heb je gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo jij weet wel raad met dit pakket! Superleuk!! Ik heb naar aanleiding van jou leuke kaarten de stans nu ook gekocht. Bedankt voor de inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie resultaten van die workshop Colien , met lekkers
    Fîjne middag v Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw wat een leuke originele kerst creaties Colien. Dat is altijd weer wel het leuke van een workshop vind ik, je hebt vaak iets origineels.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie projectjes met je workshop pakket!
    Groetjes van op de bus, hier kan ik je blog dus wel bezoeken...
    Groetjes
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hele mooie werkjes laat je ons deze week weer zien.
    Groetjes, laurette

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel leuke projecten Colien. Echt jammer dat ik dat online festival gemist heb, zulke leuke dingen hebben jullie gedaan.
    Groetjes,
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien