maandag 14 juni 2021

Jungle Fever.

Op Instagram en Facebook zag ik gave creaties voorbij komen die gemaakt zijn met Edding acrylverf-stiften. Nu heb ik heel veel hobbymaterialen en twijfelde ik of ik de stiften aan zou schaffen. Vorige week toch overstag gegaan en een mooi actiepakketje besteld bij Pipoos. Gistermiddag >HIER< de tutorial Jungle Fever teruggekeken en op aanwijzingen van Bregje Raaijmakers (Groeilijnen) dit canvas gemaakt. Heerlijk ontspannen aan de tuintafel, echt genieten!


Op de site van Edding zijn templates te downloaden. Die heb ik geprint en het vierkant, de rechthoek en de verschillende bladeren uitgeknipt. 
Ik koos ervoor om  een rechthoekige achtergrond te maken op mijn vierkante 30 x 30 canvas. Dit omdat het geheel toch al asymetrisch is.
Na het knippen heb ik de compositie bepaald door met de onderdelen te schuiven. Het grote Monstera-blad heb ik omgekeerd gebruikt, omdat het op de meeste voorbeelden links was gebruikt. Lekker eigenwijs ;)

Na het omtrekken van de vormen (lichtjes met potlood) kon het inkleuren beginnen. Peace of cake met die stiften, ze werken echt heel fijn! De set bestaat uit de stiften die je hieronder ziet:
Om het geheel wat speelser te maken en diepte te geven heb ik nog wat streepjes, stipjes en nerven getekend met lichtere kleurtjes. Tot slot mijn initialen linksonder gezet en klaar!
Even wat anders om te laten zien dan kaartjes, maar ik hoop dat jullie het leuk vinden. Ik ga er zeker nog een keertje eentje maken, want er zijn nog zoveel meer mogelijkheden en ik heb de materialen nu toch :) 


6 opmerkingen:

  1. wat ben jij toch van alle markten thuis ! top creatie
    grtjs,martina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is een echte blikvanger, wat zal dat mooi staan op een effen muur. Die extra lijnen heb je goed gedaan, die maken het werkstuk echt af.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik dacht meteen... hoe maakte ze dit? Ik vind het prachtig en ook wel echt iets voor jou! Inderdaad zijn jouw eigen toevoeging net dat beetje wat het nodig had om eruit te springen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuk canvasje, mooi gedaan met deze stiften

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh wat vind ik dit mooi zeg! De kleuren zijn zo mooi helder en de compositie is perfect.. echt gaaf gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien