Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 6 juni 2021

Reminder herhalend stempelen bij Knutsels en Kadootjes.

 

Nog t/m vrijdag 18 juni kun je meedoen met de lopende challenge bij Knutsels en Kadootjes. We zien graag herhalend stempelen en dat kan op veel manieren hebben we al gezien. Vandaag laten wij, het DT, reminderkaartjes zien en daarmee hopen we jullie te inspireren. 
Toen de challenge van start ging, liet ik jullie zien dat je door tekstjes herhalend te stempelen een leuk effect kunt bereiken, kijk gerust nog even >HIER<. Deze keer koos ik voor pluis-bloemetjes en envelopjes op de achtergrond. De toffe stempelsets zijn van Create a Smile en ik kleurde de bijtjes met alcoholmarkers in en de beer gaf ik kleur met aquarelverf. De achtergrondjes zijn gestempeld met Stampin'Up-inkt.

Doen jullie (nog een keer) mee met onze challenge? Link je kaartje dan op het Knutsels en Kadootjes blog en komen wij je creatie bekijken. 
Ik ga vandaag lekker fröbelen, wat nieuwe malletjes uitproberen en ik mag een shotje Janssen gaan ophalen in Boxtel. Kan ik meteen even bij Daniëlle op de thee en haar lief Remco gaan feliciteren. Het bierpakket (voor de jarige) staat klaar.
Challenge:
Create a Smile - Sketch


9 opmerkingen:

 1. 2 Leuke voorbeelden!!
  Doordat je andere kleuren gebruikt hebt lijken het 2 heel verschillende kaartjes, toch dezelfde sketch, maar dat valt dus bijna niet op.
  Lekker freubelen vandaag en succes met de vaccinatie! Ik kreeg ook Janssen...... nergens last van gehad, alleen een zere arm en lymfeklier opgezet en paar dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi gestempeld Colien. En sterkte met je prik.
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, allebei heel erg leuk! Ook die met de envelopjes is superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie set, met bijpassende achtergronden, vind vooral de bovenste mooi qua kleuren, maar beide zijn gaaf. Bedankt voor het meespelen bij Create a Smile Challenges

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke kaartjes! Bedankt om mee te spelen met de sketch challenge van Create a Smile Stamps! Groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. This card is so adorable, love the repeat stamping! 😍 Thank you for playing along with the Create a Smile challenge ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Absolutely gorgeous 😍 love these!!! thank you for playing with the our Create a Smile challenge!@

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zijn ze leuk Colien!! Helemaal een challenge in mijn straatje!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien