dinsdag 1 juni 2021

Eerste Gelliplate resultaten.

Op zaterdag 22 mei j.l. volgde ik een online workshop Gelliplatetechnieken bij Noor&Zo. Jolanda de Ronde heeft heel gave stempels en masks uitgebracht bij het merk Studio Light en daarmee gingen we aan de slag. DaniĆ«lle kwam gezellig meedoen en voor haar was de Gelliplate helemaal nieuw. 

Aangezien ik maar 1 Gelliplate heb, maakten we om en om een printje volgens de aanwijzingen van Jolanda. Het tempo lag niet heel hoog in de live-uitzending, dus dat was goed te doen. 

We maakten heel wat printjes, sommige heel kleurrijk, bij andere was de kleur heel subtiel te zien. Maar stuk voor stuk zijn het kunstwerkjes. Zo leuk dat je vooraf niet weet wat het gaat worden, ik hou ervan!

In het workshop-pakket zaten ook 6 knipvellen. Die week daarvoor, tijdens onze vakantie in Zuid-Limburg had ik alle plaatjes al uitgeknipt. Dat was handig, want nu konden we meteen wat kaartjes en labels afmaken. Niet alle plaatjes zijn naar mijn smaak, maar dat is niet erg. Daniƫlle p(l)akte wat plaatjes die ik niet snel zou kiezen en ook haar kaartjes zijn erg gaaf geworden. Misschien zie je ze binnenkort, want ze wil een blog starten...

Het bovenste kaartje had meteen een doel: de 23e waren Anne-Marie en Paul 8 jaar getrouwd. Ook nog een slimline kaartje gemaakt. Handig modelletje voor dit grotere plaatje. Ook het tekstje en de (geprinte) washi-tapejes komen uit het knipvel.
Behalve 3 kaartjes sneed ik ook nog dit label uit dit eerste printje. Het complete A4 goed benut! Na de eerste print gingen we nog van start met een 2e printje, maar dat is nog niet af. Komt wel, alle materialen zitten bij elkaar in een opbergbox, kan er zo mee verder als ik zin en tijd heb. 




 

2 opmerkingen:

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien