vrijdag 4 maart 2022

Kattenpootjes in de lift.

 
Op de valreep doe ik mee met de Lift Challenge. Daar stond een leuke kaart met washi tape van Ank klaar om te liften. Ik maakte mijn versie afgelopen maandag met superleuke rolletjes tape die ik er al meteen voor klaar had gelegd toen de uitdaging bekend werd gemaakt. Er staan opgestoken kattenpootjes, visjes en tekstjes (smal strookje met 'purr purr purr' en 'meowww' erop) op en ook vond ik nog tape met hartjes en eentje met poot-afdrukjes. Verder nog wat zwart/witte en oranje washi tape erbij gezocht, zodat er allemaal verschillende strookjes ontstonden. De afdrukjes/malletjes op het oranje cardstock zijn nieuw: CS1085 van Marianne Design.
Omdat ik 2 verschillende kleuren waves had gebruikt, hield ik de 2 andere helften over. Dat vroeg om een tweede kaartje. Die maakte ik wat breder, waardoor de tape nog meer te zien is. Het tekstje bovenop is een oudje van Marianne Design.

De laatste vakantiedag alweer, tijd vliegt! Gelukkig komt het weekend er ook nog aan, maar ik moet wel wat dingen gaan voorbereiden voor de lessen van komende week. Zo geef ik het vak Groene Vormgeving en Styling en daar staan de stromingen in de kunstgeschiedenis en kleurenleer centraal. Voor dat laatste wilde ik de iets nieuws verzinnen voor de bestaande opdracht over zwart/wit en dat wordt Notan. Helemaal in mijn straatje en als ik ze organische bloem- en bladvormen laat tekenen en knippen is het passend bij Groene Vormgeving. Ik ga  vandaag alvast één of meerdere voorbeelden maken :)

Challenge;

Lift Challenge - #167


9 opmerkingen:

  1. Gave liftkaarten, leuk dat je niet voor wit, maar voor zwart en oranje hebt gekozen. De tapejes zijn purrrfect gekozen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is dit leuk zeg het valt enorm op door de kleuren die je gebruikt hebt.
    Leuk, die katten tapejes🥰.
    Fijne laatste dag, het is weer prachtig weer, dus geniet er nog maar even van.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super gave kaartjes!
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oh das mooi
    Claudia

    https://knutselmeisjes.blogspot.com/
    http://creativesketchygirls.blogspot.be
    http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
    https://girlzcreativecrafts.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Twee prachtige liftkaarten, mooie tinten samen en erg leuk deze washi! Dank je wel voor je deelname aan onze Liftchallenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk deze liftkaarten, Colien
    Succes met het voorbereiden
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super tof Colien en wat een stoere kleurencombi vind ik dit! Heel erg leuk dat je weer meedoet met de Liftchallenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk dat het je nog gelukt is om een kaartje te maken voor de lift. Deze gave tapejes verdienen het ook om gebruikt te worden. Beide kaartjes zijn superleuk geworden, ik vind het vierkante formaat misschien nog wel iets mooier dan de rechthoekige. Dankjewel voor je bijdrage aan de liftchallenge en succes met je project, klinkt superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien