vrijdag 25 maart 2022

Sending you carrot and a hug.

Bij de Egel is de lopende challenge een lift. Ze vragen je dus om een kaartje na te maken naar eigen idee. Ik koos ervoor om de konijnen-stempeltjes van Eline's cute animals te gebruiken. Ik stempelde er meerdere, dus je zult ze nog vaker voorbij zien komen. 

Op naar wederom een zonnige dag. Gisteren mijn laptop-werk en diverse telefoontjes lekker buiten gedaan, heerlijk. Vandaag zal dat lastiger zijn, want de lessen zijn niet zo makkelijk te verplaatsen. Na de lessen op stagebezoek bij een dierenpension, wie weet lukt het daar om even buiten te zijn. Vanavond ben ik weer vrijwilliger bij Xinix, daar speelt een Johny Cash coverband, zin in!

Challenge;
De Egel -  Kaartje van Miranda liften:


5 opmerkingen:

  1. Ze zijn super schattig, deze konijntjes.
    Zeker nu, zo rondom Pasen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke ijverige konijntjes heb jij op je gelifte kaart weten te vangen Colien. Heel vrolijk qua kleur en uitstraling. Mooie kaart.
    Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
    Lieve groetjes Miranda dt De Egel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk lente kaartje is het! ZO gaaf met die konijntjes.
    Dank je wel voor het meedoen bij ons van De Egel.
    Lekker om buiten te zijn he? Het is gewoon een cadeautje deze weken. En mooi als je dan op je werkdagen ook kunt genieten van de zon.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vrolijke en leuke kaart, de konijntjes hebben ook zo'n zin in het mooie weer. Dank je wel voor jou liftbijdrage aan de Egel. groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien