zondag 12 juni 2022

FEESTJE.

Ruim 2 weken geleden gaven mijn zusje Willy en zwager Tony een feestje. Er waren maar liefst 3 redenen: ze waren samen 100 jaar, (bijna) 20 jaar getrouwd én Willy is 25 jaar werkzaam in het onderwijs.
Ze wilden graag geld voor een weekendje weg als cadeau. Ik kocht bij de Hema een fotolijstje en knutselde daar een vlaggenlijntje in. Op de achtergrond de datum, FEESTJE en daaronder de 3 aangelegenheden, maar die zie je niet, omdat het geld ervoor zit ;) Het ticket/label knipte ik uit een blok van Craft Sensations.

De uitnodiging voor het FEESTJE was van mijn hand, ik maakte em eind april. De achtergrond bewerkte ik met aquarelverf en de tekstjes zijn gedeeltelijk geprint of handgeschreven.

Van het strookje dat ik nog over had, maakte ik de achtergrond in het fotolijstje en ook gebruikte ik de FEESTJE-mal weer. Zo correspondeerde de uitnodiging met het cadeautje.

Vandaag even rustig aan na alle activiteiten van de laatste dagen. Vanavond wel lekker uit eten met het (voormalig) bestuur van (de opgeheven) stichting Paraplu. Echt de afsluiter van het bestaan van onze club.





 

4 opmerkingen:

  1. Geweldig! Heel toffe uitnodigingen en ze hebben gelijk om dat klusje aan jou over te laten. De kader is ook heel tof. Geniet van je verdiende rust vandaag! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helaba, knap gedaan van je. Ik vind je creatie top.
    This is great. Well done.
    Claudia

    Je kan mij nu ook vinden op You tube: https://www.youtube.com/channel/UCnlT4Rs1DfAZU_GLcM7Kx1g
    https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
    http://creativesketchygirls.blogspot.be
    http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
    https://girlzcreativecrafts.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuk idee om geld in een lijstje te doen, heb je er ook een hamertje bij gegeven . . .

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw wat een tof idee zeg! Heel leuk idee om geld zo te geven. En de uitnodigingen zijn ook heel gaaf en persoonlijk. Ze weten je natuurlijk te vinden voor zoiets.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien