woensdag 8 juni 2022

True love has paws.

Rolf vroeg of ik een kaartje wilde maken voor zijn collega. Die was behoorlijk overstuur door het overlijden van zijn anderhalf jaar oude hond. Logisch, want hij was echt heel dol op het beest. Ik maakte dit kaartje met de tekst van Creative Craftlab in de hoofdrol. Het zwarte botje is van leer en vond ik in mijn voorraad. 

Vandaag helaas geen vrije dag, want vanmiddag heb ik cursus. Vooraf heb ik ook nog met een collega afgesproken om de laatste dingen te bespreken mbt de praktijkexamens van de komende weken. Volgende week dinsdag is de eerste groep aan de beurt. Maar eerst mijn kerstkaartjes maken voor morgen!

Challenge;

Sunday Stamps Challenge - SSC284


 

4 opmerkingen:

  1. Heel gave uitwerking van de sketch. Vond het een pittige en ik heb nog geen idee... En hoe was e cursus? Interessant of saai?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach, wat een naar bericht.
    Dan is het heel erg fijn als je een kaartje krijgt van een mede honden liefhebber, die weten en voelen hoe het is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gorgeous, Colien, and what a perfect sentiment! This is so true in OUR house, lol. Great papers, and wonderful stitching! Thanks so much for playing at Sunday Stamps!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. How sad to lose a family pet. :( Beautiful card to give to your friend. Thanks for playing along with us at Sunday Stamps!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien