maandag 20 juni 2022

Reminder Mixed Media-challenge op het 4 Season blog.

 

Nog t/m vrijdag 1 juli kun je meedoen met onze Mixed Media-challenge op het  het 4 Season Challenge blog. Dus haal alles uit de kast en doe mee!

Mijn reminder-creatie is voor nichtje Megan, omdat ze is geslaagd. Het is een stoer persoon, dus zocht ik de gave Epic-set van Stampin'Up weer eens op. De achtergrond maakte ik met acrylverf en de Gelliplate met daarop witte structuurpasta via het stencil van Dutch Doobadoo. Vervolgens stempelde ik de gitaar, de schoenen en koptelefoon met blauw en een stempeltje van Cats on Appletrees met zwart.
De teksten passen prima bij Megan, die zijn met embossingpoeder en de heattool aangebracht, net als de koptelefoon.
En mocht je denken: 'Wat een raar formaat kaartje?!' Nou, het is dus een wikkel geworden voor een heel toepasselijke Tony's :)

Ook nichtje Indy was geslaagd. Zij kreeg vorige week ook een Tony's in een tasje met daarin ook douchegel. Aan het tasje een label gefröbeld met stansjes en teksje van Karin Joan. Dat moest snel, want ze belde meteen nadat ze de cijferlijst had opgehaald of we taart wilden komen eten. 

Op naar een nieuwe werkweek, de examens zijn voorbij, dus weer iets meer rust en structuur. Vanavond mag ik de kinderbingo presenteren in de feesttent. Hopelijk wordt het gezellig druk.




5 opmerkingen:

  1. Wauw super mooi gemaakt.
    Groetjes Jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een prachtige kaart en een hele mooie achtergrond .
    OOk het tasje met de label eraan .
    Weer een normale week lijkt me ook wel lekker , geen gestress meer.
    groetjes Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke stoere wikkel voor de Tony's reep! En ook het zakje met label ziet er heel feestelijk uit. Leuk dat je voor allebei iets in hun eigen stijl gemaakt hebt. Nu nog even de laatste loodjes voor de zomervakantie.. veel plezier vanavond!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel gave wikkel heb je gemaakt. Altijd leuker geven.
    Het tasje met label voor Indy is ook geweldig. Succes met de laatstte loodjes.
    Was de kinderbingo leuk?

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien