donderdag 6 oktober 2022

52 Weeks to Christmas, week 40. Reminder challenge Rosina's kaartje liften.

Nog t/m vanavond 23.55 uur kun je meedoen met de challenge op het 52 Weeks to Christmas blog. Om Rosina te gedenken vragen we je onderstaand kaartje van haar te liften. Dus na te maken in jouw eigen stijl.

De bovenste kaart maakte ik met het nieuwe kerstpapier van Marianne Design. Eline en Marleen hebben het samen ontworpen en het is heel vrolijk papier. Ook Marleen's kerstbomen zie je erop terug. Het plaatje in het midden is van Bella Lulu en het tekstje van Nobody-Else.
Op dit tweede kaart zie ook een Bella Lulu snowman. Hij is helemaal blij dat het kerst is. Voor de cirkels gebruikte ik weer de Studio Light / Creative Craft Lab-mallen. Ze hebben van die leuke randjes...

Als je mee wilt doen, link dan jouw lift-kaartje in het bericht van afgelopen vrijdag op het 52 Weeks to Christmas blog. Elk ander kerstkaartje kun je nu meteen al onder het bericht van vandaag inzenden. 

Vandaag hoef ik niet naar school = werk, het is de jaarlijkse Curiodag. In Etten-Leur en Roosendaal worden diverse workshops gegeven aan en door collega's van de verschillende (V)MBO's. Maar daar ga ik niet heen. Samen met een aantal directe collega's ga ik naar Waalwijk naar een inspiratiebijeenkomst met lezingen en workshops van het Leesoffencief Brabant. Dat lijkt me heel interessant en leerzaam, zeker omdat wij in juni 2023 een bibliotheek op school krijgen.

Challenges;

Crafty Hazelnuts Christmas Challenge - Anything goes as long it's Christmas

Merry Little Monday Challenge - Anything goes

52 Christmas Card Throwdown - Oktober sketch challenge (my second card)


14 opmerkingen:

 1. Allebei heel leuke kaarten. De sketch is gaaf van CCT. Er zullen wel veel mensen meedoen aan de challeneg van 52 weeks..Ben heel benieuwd hoeveel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Enige kaarten en ook ik denk dat er heel veel mensen gehoor zullen geven aan dit warme gebaar ter ere van Rosina. Tof een bieb, ben wel héél benieuwd of dáár intensief gebruik van zal worden gemaakt want lezen is door al het geapp, YouTube en TickTok wél op de achtergrond geraakt (wat aan de schrijftaal helaas goed te merken is🥴).
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer twee heel leuke kaarten, Colien! En klinkt als een interessante dag vandaag. Wel bijzonder dat jullie een bibliotheek krijgen, bij Fontys zijn ze hem aan het opdoeken...
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke en vrolijke kerstkaart. Lieve groeten, Gerrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een vrolijke reminder Colien uit eerbied voor Rosina ,
  Groetjess Epie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Twee super vrolijke kaarten !!!
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kerstkaarten heb je gemaakt met dat mooie designpapier Colien.
  Groetjes Antje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je twee leuke kerstkaarten gemaakt. De lift van de kaart van Rosina heeel erg leuk gemaakt. Mooi designpapier heb je gebruikt. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Twee hele leuke kaartjes Colien!
  De kaart van Rosina heb je ook mooi gelift!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een mooie reminder voor de challenge Colien, leuke vrolijke kleuren. Ook de tweede kerstkaart straalt vrolijkheid uit. Leuk een bieb op school.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooi heb je de kaart van Rosina gelift. Het andere kaart is schattig

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is inderdaad vrolijk papier.
  De blije sneeuwpoppen vind ik erg leuk.
  2 Mooie kaartjes vind ik.
  Ik hoop dat je dag leerzaam is geweest?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Great Christmas cards. Love the designs and those snowman images. Thank you for sharing with us over here at Merry Little Christmas Challenge Blog and best of luck with your entry.
  Barbara DT Member for https://merrylittlechristmaschallenge.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Such bright and fun snowman cards. The robin one is very elegant. Thanks for playing along with us at 52CCT this week.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien